SieMatic keukens en interieurconcepten in jubileumjaar

SieMatic viert feest! Negentig jaar geleden werd premium-keukenspecialist SieMatic opgericht en in al die jaren zijn de keukens een 'lifestyle' geworden. Van het oorspronkelijke keukenbuffet via de eerste greeploze SieMatic tot aan de complete interieurconcepten en in dit jubileumjaar weer mooie nieuwigheden met het motto 'tijdloos door traditie'.

Nieuwe greeploze SieMatic

SieMatic keuken met kookeiland PURE 2019 #keukendesign #keuken #keukeninspiratie #kookeiland #keuken2019 #siematic

SieMatic PURE 2019

Precies in dit feestelijke jaar is (vanaf het tweede kwartaal) ook de nieuwe greeploze SieMatic verkrijgbaar in de lifestyle PURE. Het middelpunt is het grote eiland met werkblad van keramiek. De strakheid van de vormen en materialen wordt door twee elementen doorbroken: de transparantie van de verlichte onderkastvitrines met matzwart geborstelde metalen lijsten en de houten eetbar. De grafische strakheid van dit SieMatic-ontwerp komt ook terug in de wand met hoge glazen kasten met ingebouwde verlichting.

SieMatic keuken met kookeiland PURE 2019 #keukendesign #keuken #keukeninspiratie #kookeiland #keuken2019 #siematic

Kenmerkend voor de nieuwe greeploze SieMatic PURE is het spel der dimensies. Luxueus is de uitstraling van de combinatie van het zwarte eikenfineer, het aluminium in de tint goudbrons, het glas en de spiegelende oppervlakken.

Keukeninspiratie in herenhuis. SieMatic keuken met kookeiland PURE 2019 #keukendesign #keuken #keukeninspiratie #kookeiland #keuken2019 #siematic
Hierboven een mooi voorbeeld uit de SieMatic-lifestyle PURE: het compacte, minimalistische karakter van deze keuken in de matte lak Umbra komt in dit statige herenhuis in Hamburg bijzonder goed tot zijn recht. Achter de inschuifdeuren van de middelste hoge kast gaat de apparatuur schuil als deze niet gebruikt wordt.

Het gaat niet langer uitsluitend om de keukenmeubels maar om complete inrichtingsconcepten

De SieMatic keukenconcepten blijven jarenlang bij de tijd door hun tijdloze elegantie en zijn niet gebaseerd op kortstondige keukentrends. Met de introductie van de keukenlijnen PURE, URBAN en CLASSIC heeft SieMatic zich begeven op een nieuw terrein: dat van de keuken als lifestyle. Het gaat niet langer alleen maar om de keukenmeubels maar om complete inrichtingsconcepten: interieurdesign dat zich voegt naar de levensstijl van de bewoner.

SieMatic keuken 2019 - Urban Lifestyle in nieuwe kleuren en vrijstaande meubels  #SieMatic #keuken #keukeninspiratie #keukendesign

SieMatic URBAN 2019

De lifestyle URBAN blinkt uit door de vrijstaande meubels. De bijzondere kenmerken van deze keuken zijn de nieuwe kleur steengrijs in combinatie met de Antifingerprint-afwerking en het in het werkblad verzonken kruidentuintje. De mooie eetbar past door zijn onderstel qua design bij de SieMatic-eettafels en het meubel SieMatic 29 - de moderne interpretatie van het klassieke keukenbuffet.

Lifestyle Classic: traditioneel & modern

SieMatic keuken 2019 - Classic Lifestyle met marmer werkblad en moderne elementen #SieMatic #keuken #keukeninspiratie #keukendesign 

SieMatic CLASSIC 2019

De SieMatic-lifestyle CLASSIC die je hier ziet, biedt bijna onbegrensde mogelijkheden. Dit voorbeeld laat zien hoe een keuken met weinig meubelelementen toch hoogwaardig en individueel ontworpen kan worden. Het kookgedeelte is door het werkblad in marmerlook een elegante blikvanger. De metalen details in goldbronce geven de keuken glans.

De hoge kasten van koel- en vriesapparatuur en voorraadkast zijn geraffineerd in een nis met deuren geïntegreerd. Zo wordt de keuken harmonieus met de architectuur verbonden. En kenmerkend voor de lifestyle CLASSIC is de knappe combinatie van het traditionele en het moderne, wat goed zichtbaar is in de creatieve materiaalmix in elementen van metaal en glas

BROCHURE AANVRAGEN

SieMatic -
SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen