pinterest
Eenheid in de keuken met populaire kleur antraciet

Eenheid in de keuken met populaire kleur antraciet

Steeds meer elementen in de keuken hebben de populaire kleur antraciet. Van deuren, muren en kozijnen, tot ovens en afzuigkappen; deze veelzijdige kleur kan overal worden toegepast en combineert moeiteloos met uiteenlopende woonstijlen. Van sober chic en industrieel tot klassiek en landelijk.

FotoEenheid in de keuken met populaire kleur antraciet

Met oog voor detail

De nieuwe Mooi Samen lijn in Antraciet van Pelgrim valt dan ook goed in de smaak en brengt harmonie in de keuken. De collectie bestaat uit vijf multifunctionele/combi ovens, twee design afzuigkappen en een luxe inductiekookplaat. De producten zijn uitgevoerd in hoogwaardig glas en zijn gemakkelijk schoon te maken, dus dat is niet alleen Mooi Samen maar ook Mooi Makkelijk. 

FotoEenheid in de keuken met populaire kleur antraciet

Looks en brains

De multifunctionele- en combi ovens voor nismaat 45 en 60 cm hebben de looks én de brains. Ze werken met een intuïtief menu met foto’s en voorgeprogrammeerde recepten. Je kan zelfs meerdere stappen, zoals stomen en bakken, vooraf achter elkaar instellen. De bakstanden die je vaak gebruikt kun je opslaan.

De collectie omvat ook een bijpassende inductiekookplaat en afzuigkap die met elkaar communiceren via AutoAir. De afzuigkap gaat bijvoorbeeld vanzelf aan als de kookplaat geactiveerd wordt en past zich automatisch aan op de kookstand. Bij (de)activatie van de kookplaat gaat zelfs de verlichting vanzelf aan/uit. Je bedient de afzuigkap vanaf de kookplaat, mooi makkelijk. 

Lees hier ook: Automatische afzuiging en verlichting in de keuken

FotoEenheid in de keuken met populaire kleur antraciet

De antraciet lijn geeft je keuken een moderne uitstraling en combineert verrassend goed met vrijwel iedere andere kleur. Download hieronder de brochure

Pelgrim

Pelgrim is thuis in elke keuken

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen