pinterest
Zo gaan we koken in 2024: royaal in luxe, zuinig met energie

Zo gaan we koken in 2024: royaal in luxe, zuinig met energie

Keukenmerk Pelgrim maakt keukenapparatuur telkens weer mooier en makkelijker in gebruik. Daarbij spelen de nieuwste woon- en keukentrends altijd een grote rol. Denk daarbij aan intuïtief gebruiksgemak, het zuinig omgaan met energie en de behoefte aan luxe in huis. In dit artikel lees je meer over de nieuwste keukenapparaten die van je keuken de fijnste plek in huis maken!

Geef je bakkunsten een boost

Met de nieuwste ovens bak je beter, gezonder en gemakkelijker. Bovendien vormen de OM240GLS (45cm) en OM460GLS (60cm) een stijlvol plaatje door de zwarte handgrepen, het volledig zwarte glas en de strakke uitstraling door het touchdisplay.  

FotoZo gaan we koken in 2024: royaal in luxe, zuinig met energie

Een extra grote pizza, lasagne of verjaardagstaart bakken is geen probleem in de nieuwe 60cm oven. Bovendien hebben de ovens een magnetronfunctie zonder draaiplateau, zodat er voldoende ruimte is voor grotere schalen.  De emaille binnenruimte voorkomt vuilaanhechting, want van de oven poetsen wordt niemand warm.

Daarnaast introduceert Pelgrim de OPASC560ZWA (60cm) en de O560MAT (60cm) met luxe functionaliteiten zoals AssistSteam, een Airfry bakmand en een pyrolyse schoonmaakfunctie. Met de AssistSteam functie bak je het perfecte brood: door de toevoeging van stoom tijdens het bakken op zeer hoge temperatuur verbrandt het brood niet, maar krijgt het wel een knapperige korst. 

Wijnklimaatkast voor levensgenieters

De nieuwe wijnklimaatkast van Pelgrim heeft ruimte voor 44 flessen en een klimaatzone die tussen de 5ºC en 20ºC kan worden ingesteld. De PWO1082 met dimbare LED verlichting heeft vier houten, uittrekbare legplateaus en een geribbelde bodem om flessen stabiel te bewaren.

FotoZo gaan we koken in 2024: royaal in luxe, zuinig met energie

Door het isolatieglas met UV-coating heeft licht geen invloed op de smaak en kleur van de wijn en zijn de flessen toch altijd goed zichtbaar. De wijnklimaatkast is tot in de kleinste details luxe afgewerkt, zo gaat de deur open met een subtiele ‘push’ op de deur. De temperatuur en het luchtvochtigheids percentage kunnen worden bediend via de witte LED displays met touch control, met een smartphone of tablet via de ConnectLife app. Deze uitgebreide app biedt naast ondersteuning ook veel inspiratie.

Superdeluxe inductiekookplaat 

Breed, slim en stijlvol: de 90cm brede Pelgrim IK8093R is de nieuwste inductiekookplaat met A-label, voorzien van de meest luxe functionaliteiten. De brede inductiekookplaat heeft zes flexibele kookzones, waarmee je grotere zones kan maken voor XL grill- en teppanyaki platen.

FotoZo gaan we koken in 2024: royaal in luxe, zuinig met energie

Per kookzone kun je kiezen uit 19 standen en een dubbele boostfunctie. Handig: de IK8093R heeft vier automatische kookprogramma’s zoals voor het koken van pasta, het stomen van groenten en het frituren van frites. Verder kun je kiezen voor gemakken zoals een smelt- of warmhoudstand, de AutoGrill of de Cheffunctie.

De inductiekookplaat heeft een matzwarte design sierlijst en iedere kookzone heeft een LightOnly slider; dus de bediening is alleen verlicht wanneer een zone in gebruik is. Pelgrim heeft het aansluiten ook eenvoudig gehouden: de inductiekookplaat kan, ondanks alle krachtige functies, zowel op een 1, 2 of 3 fase groep aangesloten worden.

Daarnaast heeft Pelgrim de luxe, slanke Plug&Play inductiekookplaten met ingebouwde afzuiging; mooi makkelijk voor iedere thuiskok! De IKR3063F (65cm) en de IKR3082F (80cm) hebben een geïntegreerde recirculatie filter die kookgeuren en vetdeeltjes filtert, zodat schone lucht direct achter de kast wordt uitgeblazen. Hierdoor zijn de kookplaten makkelijk te installeren. Maar ook na de installatie zorgen de duurzame kookplaten voor veel gemak. De kookzones worden ingesteld met de LightOnly slider bediening en hebben per zone een boostfunctie, warmhoudstand en anti-aankookfunctie. Door de flexibele zones in te schakelen kan een groter kookoppervlak worden gecreëerd. Omdat gemak de mens dient, hebben de kookplaten een AutoAir functie; deze regelt automatisch de afzuiging van de kookdampen en -geuren.

Inspiratie

Hoe mooi je keuken ook is, uiteindelijk gaat het er in de dagelijkse praktijk om hoe je je apparatuur gebruikt. Beschikt de apparatuur over de functies die jij belangrijk vindt? En weet je die functies juist te gebruiken? Dat zijn de vragen die de mensen van Pelgrim zich ook stellen bij het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe keukenapparaten. Download hier de brochure en kijk op de Pelgrim website voor meer informatie en inspiratie www.pelgrim.nl.

Pelgrim

Pelgrim is thuis in elke keuken

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen