Mooi makkelijk: de 3-in-1 oven met 100% stoomfunctie!

Ruimte, tijd en energie verspillen is niet meer van deze tijd en daarom is er nu de 3-in-1-oven met een volwaardige stoomoven. Ook als je een kleinere keuken hebt, kan je met deze handige oven al je kookwensen vervullen.


Bakken, grillen & stomen in één

Gek genoeg bestond er nog geen combinatie oven waarmee je gerechten kan bereiden met 100% stoom. Dat terwijl kookliefhebbers die twee of zelfs drie ovens naast elkaar plaatsen vaak maar een fractie van de mogelijkheden van de ovens gebruiken. Daarom heeft Pelgrim nu een mooi en makkelijk alternatief in matzwart of RVS. 


De handige oven bespaart ruimte en tijd, want door het menu met voorgeprogrammeerde recepten mét foto’s kan je heel gemakkelijk koken en dat allemaal op maar één apparaat. Je kan zelfs meerdere stappen, zoals stomen en bakken, vooraf achter elkaar instellen. Met 18 ovenfuncties en 140 automatische programma’s met voorgeprogrammeerde recepten is alles mogelijk. De bediening van de oven is simpel dankzij tiptoetsbediening met draai-/drukknop en het TFT kleur- en beelddisplay.

Super efficiënt!


Bij het ontwerp van de oven en het menu stond efficiëntie, en dus gemak, voorop. Zo heeft de oven maar liefst 50 liter bakruimte en kan er op meerdere niveaus tegelijkertijd gebakken worden. Wil je een stukje gestoomde zalm met knapperig korstje bereiden, dan kun je het fasebakken in een keer instellen zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Na gebruik is de 3 in 1 oven snel en gemakkelijk schoon te maken door het stoomschoonprogramma. De keuken is tenslotte de plek waar je niet alleen wil koken maar ook wil lachen, praten, zingen en tot rust wil komen. 

Wil je meer weten over deze handige oven? Bezoek pelgrim.nl of ga langs bij een verkooppunt in de buurt 

Pelgrim

Pelgrim is thuis in elke keuken

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen