pinterest
Voor alle kookliefhebbers, de ETNA matzwarte ovenlijn

Voor alle kookliefhebbers, de ETNA matzwarte ovenlijn

Met de nieuwe ovenlijn in matzwart brengt ETNA het beste van twee werelden samen. Een modern design en een set aan nieuwe functionaliteiten die iedere kookliefhebber enthousiast maakt. Centraal staat uiteraard het gebruiksgemak van deze multifunctionele ovens. Knapperig brood zoals de bakker het maakt, een verse pizza die uit een houtoven lijkt te komen en aardappeltjes op sterrenniveau. Met de nieuwe functies maakt ETNA de lekkerste home made gerechten voor iedereen bereikbaar. 

Goed gewaardeerd

FotoVoor alle kookliefhebbers, de ETNA matzwarte ovenlijn

De ovenlijn in matzwart werd afgelopen juni al goed gewaardeerd door de Nederlandse foodies van Kieskeurig.nl. De ETNA OM916MZ kreeg het predikaat Best Reviewed en behaalde een 8,0. De ETNA OP316MZ scoorde bij het testpanel een 7,8. De ovenlijn in chic matzwart bestaat uit zes inbouwmodellen met een bedieningspaneel met touch control in combinatie met verzinkbare knoppen of een centrale druk- en draaiknop. De OPS916MZ is een multifunctionele oven met pyrolyse reinigingsfunctie. Door verhitting tot 500°C verandert het vuil in as, waardoor het gemakkelijk schoon te vegen is. ETNA heeft ook een oven met magnetronfunctie in het assortiment. 

Highlights 

FotoVoor alle kookliefhebbers, de ETNA matzwarte ovenlijn

Het gebruiksgemak maakt deze ETNA ovens, naast hun mooie zwarte uiterlijk, aantrekkelijk. Zo warmen ze in slechts vijf minuten op naar 200°C, dat is 30% sneller dan traditioneel voorverwarmen. Met de SteamAssist functie wordt er tijdens het bakproces stoom toegevoegd, waardoor brood op zeer hoge temperatuur gebakken kan worden zonder te verbranden en krijgt het een knapperig korstje. Je kunt gezonder frituren, ja dat bestaat dus, met de AirFry functie. In combinatie met de geperforeerde bakplaat hoeven frietjes of snacks niet meer tussendoor omgedraaid te worden. De ovens kunnen zonder chemische middelen schoongemaakt worden. Enkele modellen werken met Pyrolyse, anderen met Hydrolyse. Hierbij wordt de oven in 30 minuten gereinigd met stoom. Het servies maakt zichzelf nog niet schoon en kan in deze volledig geïntegreerde vaatwasser.

Wil je meer weten over de ovenlijn en de andere apparaten van ETNA, vraag dan de brochure aan.

 

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Informatie aanvragen bij ETNA

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen