pinterest
Kokendwaterkranen & complete mengkranen

Kokendwaterkranen & complete mengkranen

Ben je op zoek naar een kokendwaterkraan? Ze zijn er in vele soorten en designs. Met een bijpassende mengkraan of een complete kraan voor warm, koud en kokend heet water ter vervanging van de 'gewone' keukenkraan. Veilig en snel; lees hier alles over kokend water kranen.

Functioneel & veilig

De moderne kokend water kranen zijn immens populair en inmiddels bijna onmisbaar in de keuken. Ze zijn dan ook super handig, ruimtebesparend omdat er geen waterkoker meer nodig is en zeer veilig. Het kokend water staat meteen klaar in een reservoir, waardoor je op elk moment van de dag kokend water kan tappen. Om de veiligheid te waarborgen, hebben kokend water kranen inventieve kindveilige bedieningsknoppen zoals tiptoetsbediening of dubbel-druk-draai-bediening. Handig, mooi, hygiënisch, energie- en waterbesparend en ook veilig. Bovendien komt het water niet als een harde straal, maar als een soort nevel uit de kraan.

Hoe werkt de kokend water kraan?

Het water dat uit deze kranen komt, is gelijk op een temperatuur van 100 graden door een klein reservoir of een compacte boiler in het keukenkastje. Handig voor het koken van groente en pasta, het zetten van een kopje thee of koffie en het ontvetten van pannen. Er kan worden gekozen voor een aparte kraan met bijpassende keukenmengkraan, of voor één compleet systeem voor warm, koud en kokend heet water. Deze wisselt direct van koud naar kokend water en andersom en geeft nog meer ruimte op het aanrecht. Ze hebben een ingebouwd koolstoffilter waardoor het water wordt gezuiverd en dat proef je. De nieuwe generatie kranen wordt geleverd met compacte boilers voor 3, 6 of 7 liter kokend water, die ruimtebesparend in het keukenkastje worden weggewerkt. Ze verbruiken geen extra energie en de opwarmtijd voor kokend water is 10 tot 20 minuten.

Energiezuinig

De kokendwaterkranen van Quooker hebben zelfs zo'n goede isolatie van het reservoir, dat deze kranen een energiezuinige oplossing zijn. Bovendien is het gebruik van dit soort kranen waterbesparend, omdat alleen het kokende water dat echt nodig is, wordt getapt. Kies je voor een kraan, die ook warm water voor de mengkraan levert, dan ga je echt besparen. Want die rekent af met verspilling van water en energie door een lange warmwaterleiding naar de keuken.

Voorbeelden van kokend water kranen

In esthetisch opzicht zijn er heuse pareltjes: de kranen zijn een echte eyecatcher op het aanrecht. Er zijn modellen met een rechte of een ronde uitloop. Ze zijn leverbaar in het chroom, rvs-look, mat chroom, steel, brons of verguld messing.

FotoKokendwaterkranen & complete mengkranen
Quooker

FotoKokendwaterkranen & complete mengkranen
Selsiuz

FotoKokendwaterkranen & complete mengkranen

Quooker Flex

FotoKokendwaterkranen & complete mengkranen
Dekker Zevenhuizen

FotoKokendwaterkranen & complete mengkranen
Quooker Fusion Black

Inspiratie & Informatie

Kijk voor meer informatie en inspiratie op het gebied van kokend water kranen en complete mengkranen bij "product in beeld" en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Foto boven artikel: Quooker

FotoKokendwaterkranen & complete mengkranen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen