pinterest
Quooker Flex: de kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang

Quooker Flex: de kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang

Quooker maakt het je graag zo makkelijk mogelijk in de keuken. Daarom heeft de Nederlandse kokendwaterkranen fabrikant een functie toegevoegd aan de succesvolle kraan: een flexibele uittrekslang voor warm en koud water, die zorgt voor extra bereik in de spoelbak. Ook deze Quooker geeft, tenzij je de uittrekslang gebruikt, direct kokend water. De Quooker Flex is de eerste kraan ter wereld die dit allemaal kan!

Bespaart tijd, energie, water & ruimte

De uittrekslang van de Quooker Flex is een gedroomde tool voor wie de keuken graag netjes houdt. Je trekt de flexibele slang uit de kraan en spuit in een handomdraai je spoelbak schoon. Slabladeren wassen, fruit schoonmaken, borden schoonspoelen: het is allemaal zo gepiept.

FotoQuooker Flex: de kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang

De Quooker Flex biedt alle vertrouwde voordelen van Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is bovendien zeer veilig in gebruik. Zo geeft de Quooker Flex geen kokend water als de uittrekslang uitgetrokken is. Om kokend water te tappen moet je bovendien de dubbel-druk-draai- bedieningsknop gebruiken. De dubbelwandige uitloop zorgt ervoor dat de buitenkant van de kraan niet heet wordt en door de druppelvormige waterstraal is de kans op verbranding minimaal.

Nederlands design

De Quooker Flex is een volledig Nederlands ontwerp dat in Nederland gemaakt wordt. De Flex is verkrijgbaar in het kenmerkende design met een ronde uitloop, in twee finishes: chroom en roestvrij staal.

FotoQuooker Flex: de kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang

Daarnaast kan de kraan op alle typen reservoirs worden aangesloten: zowel de PRO3-VAQ als de COMBI en COMBI+.

FotoQuooker Flex: de kokendwaterkraan met flexibele uittrekslang

Over Quooker

De Quooker is de eerste kokendwaterkraan ter wereld, in de zeventiger jaren uitgevonden door de Nederlandse natuurkundige ir. Henri Peteri. Het bedrijf wordt geleid door Niels en Walter Peteri, zonen van uitvinder Henri Peteri, en is gevestigd in Ridderkerk. Hier werken dagelijks 200 mensen aan de ontwikkeling, productie en marketing en verkoop. Inmiddels zijn er ook vestigingen in België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland. Sinds de uitvinding van het eerste model werkt Quooker voort- durend aan innovaties en heeft het inmiddels meer dan 50 octrooien. De COMBI en COMBI+ kokendwaterboilers van Quooker zijn gewaardeerd met Energielabel A.

Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

Informatie aanvragen bij Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen