pinterest
Prachtig! De zwarte Quooker kokendwaterkraan

Prachtig! De zwarte Quooker kokendwaterkraan

Zwart behoort bij de huidige keukentrends en dat maakt de nieuwe, zwarte Quooker kraan toch wel één van de nieuwe "wannahaves" voor je keuken. De kokendwaterkraan met zwarte finish is prachtig te combineren met beton voor een sobere en stoere look. En met rijke materialen als zwart marmer, graniet en messing zorgt deze Quooker voor een echte chique uitstraling. Zinderend koud en verkoelend warm!
 

FotoPrachtig! De zwarte Quooker kokendwaterkraan

Op de Salone del Mobile in Milaan was te zien hoe donkere kleuren en rijke materialen de boventoon voeren in Europees design. Quooker voegt zich naar die trend met de introductie van de zwarte kokendwaterkraan, een ‘pièce du résistance’ in iedere moderne keuken.
 

Twee modellen met mat zwarte finish

Quooker zwart is de naam van alle Quooker-producten met zwarte finish. De collectie bestaat uit een zwarte Fusion Square en Fusion Round, oftewel met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Een pronkstuk in de keuken!

FotoPrachtig! De zwarte Quooker kokendwaterkraan

Zowel de Fusion Square als de Fusion Round zijn mengkraan en kokendwaterkraan in één en wisselen direct van koud naar kokend water en andersom.
 
De zwarte kranen bieden alle voordelen van de vertrouwde Quooker: energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend.
 
FotoPrachtig! De zwarte Quooker kokendwaterkraan

De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met PRO3 reservoir of een COMBI of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht. Ook de bijpassende zeeppomp is in het zwart verkrijgbaar.
 
FotoPrachtig! De zwarte Quooker kokendwaterkraan

Ben jij ook benieuwd naar deze wannahave voor je keuken? Vraag dan hieronder meer informatie aan of vraag naar de mogelijkheden bij een dealer bij jou in de buurt.  Klik hier voor de verkooppunten van de mat zwarte Quooker.

Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

Informatie aanvragen bij Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen