Quooker

De kraan die alles kan | warm, koud, 100°C kokend, gekoeld en bruisend water.

Glamour in de keuken: de gouden kokendwaterkraan van Quooker

We kennen Quooker natuurlijk al vele jaren van de innovatieve en stijlvolle kokendwaterkraan voor de keuken. De nieuwste aanwinst in de Quooker familie wordt zeker de eyecatcher van de collectie: The Golden One Limited Edition kokendwaterkraan met gouden finish. Stoer, chic en exotisch tegelijk!

Instant glamour in de keuken

THE GOLDEN ONE van Quooker brengt – naast instant kokend water – instant glamour in de keuken. All that glitters is gold, maar vergis je niet: onder de oogverblindende goudlaag zit een staaltje vernuftige techniek verborgen! Dat goud dé nieuwe kleur in Europees design wordt, was dit jaar op de Salone del Mobile in Milaan al te zien. Na een periode van koele kleuren als zilver, grijs en chroom, is het nu weer tijd voor een vleug warme glamour in huis. Goud is een echte powerkleur en staat voor overwinning, feest, succes en rijkdom. Maar vlak ook de praktische voordelen niet uit: goud combineert met alles!

De voordelen van een Quooker

THE GOLDEN ONE is een mengkraan en kokendwaterkraan in één, met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. Behalve de 24kt. gouden finish is het strakke design van de Quookerkraan ongewijzigd. THE GOLDEN ONE is verkrijgbaar als Fusion Square en Fusion Round, oftewel als keukenkraan met een strakke rechte of sierlijke ronde uitloop. Ook de bijpassende zeeppomp is verguld verkrijgbaar. THE GOLDEN ONE wordt geleverd met PRO3–VAQ reservoir of een COMBI of COMBI+ reservoir voor onder het aanrecht.

Slechts 1000 exemplaren

THE GOLDEN ONE is een limited edition! Wereldwijd worden er slechts 1000 exemplaren van verkocht. Dit ter ere van de lancering van de Quooker kokendwaterkraan in de Verenigde Arabische Emiraten, waar de kleur goud al eeuwenlang een inspiratiebron is. Kijk snel hier hoe je deze glamourkraan kan kopen. Misschien heb jij binnenkort wel zo'n mooie eyecatcher in jouw keuken!

Limited edition gouden kokendwaterkraan van Quooker

Bekijk hier meer kokendwaterkranen van Quooker

BROCHURE AANVRAGEN

Quooker -
Quooker

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen