pinterest
De STEEL Mistral: een revolutionair fornuis!

De STEEL Mistral: een revolutionair fornuis!

De STEEL Mistral is het eerste fornuis ter wereld waarin een oven, inductiekookplaat en kookveldafzuiging gecombineerd wordt. Een alles in één fornuis dat heel erg de moeite waard is om in de spotlights te zetten. Lees alles over dit fornuis onder de afbeelding.

FotoDe STEEL Mistral: een revolutionair fornuis!

Italiaans design

Ben jij een liefhebber van Italiaans design en houd je van koken? Dan is dit fornuis jouw Italian Dream. STEEL speelt met dit stoere fornuis in op de behoefte van iedere (thuis)kok: een toestel met bedieningsgemak van de FLEXzone inductie kookplaat door oerdegelijke massief stalen bedieningsknoppen, die aan de voorkant van het fornuis zijn geplaatst. De knoppen geven controle tijdens het koken en bovendien heb je door het ontbreken van tiptoetsen aan de bovenzijde meer ruimte voor je pannen op de plaat.

Kookplaat afzuiging

Revolutionair is de kookplaat afzuiging van het fornuis. De high-performance motor van de afzuiging heeft een afzuigcapaciteit van 700m3/per uur verdeeld over vier standen met een maximaal geluidsniveau van slechts 63dB. Hierdoor worden kookluchten, zeer effectief en geruisloos afgezogen. De Mistral is standaard voorzien van koolstoffilters, geschikt voor plasma techniek en luchtafvoer rechtstreeks naar buiten.

FotoDe STEEL Mistral: een revolutionair fornuis!

Multifunctionele oven

De multifunctionele hetelucht oven van Steel Mistral heeft een netto capaciteit van 91 liter en is uitgerust met de nieuwe en gepatenteerde INNVENT-ventilatietechniek. Twee ventilatoren draaien in tegenovergestelde richting, wat zorgt voor de perfecte heteluchtverdeling op alle niveaus. De soft-close deurscharnieren zorgen voor een geruisloze deursluiting.

Lees ook: Italiaans inductie fornuis All Black Edition

Meer weten over dit fornuis? Bezoek een verkooppunt in de omgeving

Informatie aanvragen bij Steel

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen