pinterest
100 triple pizza brood bakoven | Steel

100 triple pizza brood bakoven | Steel

De 100 triple pizza/brood bakoven van Steel is voorzien van een tweede conventionele oven en een multifunctionele hetelucht oven, welke eveneens boven en onder warmte heeft. Met recht dus drie volwaardige ovens, waarmee je sterwaardig kunt bakken.

Voorzien van drie volwaardige ovens, waarvan één pizza/brood bakoven met een maximale temperatuur bereikt van 315°C. Dit in combinatie met de geïntegreerde pizzasteen in de bodem, zorgt ervoor dat je in minder dan vier minuten je een home made verse pizza bakt! Een heerlijke focaccia of rustiek desembrood, bereidt je hier natuurlijk ook perfect in.

Solid doors vervaardigd van extra dik staal en de ultra sterkte poedercoating, geven dit fornuis een super strakke uitstraling! Alle deuren (muv. Pizza oven), zijn voorzien van soft-close scharnieren, dus een oven deur klapt nooit meer hard dicht.

De inductietechniek is op basis van vijf zones, waarvan twee FLEXzones met een vermogen van wel 3,7kW per zone. Ideaal voor het betere grill werk op de teppanyaki of grill-top. Het fornuis is tevens verkrijgbaar met krachtige gasbranders.

Download de brochure voor meer informatie.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen