pinterest
Italiaans inductie fornuis All Black Edition

Italiaans inductie fornuis All Black Edition

Koken op gas is op weg naar vergetelheid en alles wordt elektrisch. Dat maakt het inductiefornuisfornuis All Black FLEXzone van Steel een schot in de roos. Houd jij van Italiaans design en duurzaam koken? Dan is dit het perfecte fornuis voor jouw keuken.

FotoItaliaans inductie fornuis All Black Edition

Enfasi inductie fornuis

Met de All Black edition geheel in het mat zwart uitgevoerd, speelt het Italiaanse merk Steel in op de laatste keukentrends. Bovendien is met dit fornuis de perfecte aansluiting gevonden bij het duurzame koken, zonder dat dit afbreuk doet aan het design.

Alle inductiefornuizen van Steel Cucine zijn voorzien van ergonomische bedieningsknoppen in plaats van tiptoets bediening en dat blijkt een perfecte match. Je hebt het gevoel en de controle die je gewend bent van koken op gas, en de souplesse en power van het koken op inductie. 

FotoItaliaans inductie fornuis All Black Edition

Schitterend plaatje

De inductiezones kunnen heel nauwkeurig ingesteld worden met 13 standen, waarvan de eerste drie temperatuur ingestelde standen zijn (42, 70 en 94 graden) voor het warmhouden of op lage temperaturen garen van een gerecht. Met de hoge standen heb je ongelooflijk veel power om aan te braden, te wokken of te grillen.

Maar ook sudderen/stoven op de allerlaagste vermogenstand is een feestje: het lage vermogen wordt over de gehele zone geleidelijk afgegeven aan de pan, waardoor het gehele bodem – en het gerecht – gelijkmatig wordt verwarmd. Bij een sudderpit op gas heb je ook een laag vermogen, maar dat wordt op een punt boven de brander afgeleverd, waardoor op die plek meer hitte vrijkomt en er geroerd moet worden om de hitte te verdelen.

FotoItaliaans inductie fornuis All Black Edition

Pizza oven

Het fornuis ALL Black 100 tripple is voorzien van drie volwaardige ovens, waarvan één pizza/brood bakoven, welke een maximale temperatuur bereikt van 315°C. Door de geïntegreerde pizzasteen in de bodem van de ovenruimte in combinatie met de hoge temperatuur, bak je in minder dan 4 minuten je eigen verse pizza.

Dit stoere inductie fornuis is verkrijgbaar in twee maten: 90cm en 100cm breed. 

Bekijk hier meer Italiaanse fornuizen en vraag vrijblijvend een informatie-brochure aan. En bezoek ook eens de website van Steel

FotoItaliaans inductie fornuis All Black Edition

Informatie aanvragen bij Steel

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen