pinterest
Composietsteen in 2024 is veelzijdig in kleur

Composietsteen in 2024 is veelzijdig in kleur

In 2024 biedt Dekker Zevenhuizen een uitgebreide variatie in composietsteen. Zo veelzijdig als het gebruik van composietsteen is, zo divers zijn ook de kleuren in de Evora® Quartz-collectie. Het familiebedrijf voegt vier nieuwe kleuren toe, die perfect aansluiten bij de opkomende Rock Nature trend. Deze kleuren geven je keuken een robuuste uitstraling.

Subtiel, stoer en luxe

FotoComposietsteen in 2024 is veelzijdig in kleur

Elk van de kleuren wordt afgewerkt met een hoogglans, waardoor ze nog meer luxe uitstralen. Tempest Grey presenteert een ingetogen grijstint, terwijl Celeste White, ondanks zijn witte basis, een warm gevoel opwekt door de bruine ondertoon. Beide kleuren stralen kalmte uit en vertonen verfijnde aderen. Aan de andere kant is Poseidon expressiever, met een opvallende witte ader in het donkerbruine gesteente. Stellata, ook met een opvallende witte ader, biedt een diepgroene tint die aan luxueuze edelstenen doet denken. 

Hygiënisch en praktisch

FotoComposietsteen in 2024 is veelzijdig in kleur

Een keukenwerkblad van composietsteen is mooi en praktisch. Dankzij het hoge kwartsgehalte is het werkblad niet poreus, waardoor vuil zich niet ophoopt. Dit maakt het onderhoud eenvoudig en zorgt voor een hygiënische keukenomgeving. Het is eenvoudig schoon te houden en kan tegen zuren en hitte. Nu alleen jouw kleur kiezen en je bent voor jaren verzekerd van een functioneel werkblad.

Download de brochure voor meer informatie over deze en andere werkbladen van Dekker Zevenhuizen.

Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen