pinterest
Luxe Cosmolite keukenblad volledig gerecycled!

Luxe Cosmolite keukenblad volledig gerecycled!

Het nieuwste keukenblad Cosmolite is niet alleen heel mooi, het is ook heel duurzaam want wordt gemaakt van 100% gerecyclede mineralen uit industrieel afval. Daarmee is dit werkblad een prachtige en milieuvriendelijke keuze. Het heeft dezelfde eigenschappen als traditioneel composietsteen, maar kan na gebruik eindeloos als keukenblad eindeloos gerecycled worden. De Cosmolite collectie van Dekker Zevenhuizen is er in diverse kleuren, waardoor er voor elke keuken een stijlvol en duurzaam blad beschikbaar is.

Industrieel afval

FotoLuxe Cosmolite keukenblad volledig gerecycled!

De platen worden zorgvuldig samengeperst, wat resulteert in lang geaderde patronen. Dekker Zevenhuizen verwerkt deze platen tot keukenbladen die na gebruik eindeloos kunnen worden gerecycled. Dankzij de samenstelling van mineralen uit industrieel afval en bindhars is Cosmolite niet poreus. Het kleurenpalet bestaat uit acht trendy kleuren die uiteenlopen van licht tot donker en van rustig tot geaderd. Cosmolite biedt keuze uit twee afwerkingen (gepolijst en grain), heeft een standaarddikte van 12mm en kan optioneel met een rand tot 100mm dik worden afgewerkt. 

Schoon met sopje 

FotoLuxe Cosmolite keukenblad volledig gerecycled!

Duurzaamheid is belangrijk, maar gebruiksgemak in de keuken is een must! De werkbladen van Dekker Zevenhuizen zijn praktisch in onderhoud, hygiënisch, hitte- en krasbestendig én eenvoudig schoon te maken met een sopje en een doek. Na gebruik kan het materiaal worden verpulverd en hergebruikt voor nieuwe keukenbladen, waardoor een duurzame kringloop ontstaat.

Blijf op de hoogte van alles wat Dekker Zevenhuizen uitbrengt en vraag de brochure aan!

Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen