Luxe Cosmolite keukenblad volledig gerecycled!

Het nieuwste keukenblad Cosmolite is niet alleen heel mooi, het is ook heel duurzaam want wordt gemaakt van 100% gerecyclede mineralen uit industrieel afval. Daarmee is dit werkblad een prachtige en milieuvriendelijke keuze. Het heeft dezelfde eigenschappen als traditioneel composietsteen, maar kan na gebruik eindeloos als keukenblad eindeloos gerecycled worden. De Cosmolite collectie van Dekker Zevenhuizen is er in diverse kleuren, waardoor er voor elke keuken een stijlvol en duurzaam blad beschikbaar is.

Industrieel afval

De platen worden zorgvuldig samengeperst, wat resulteert in lang geaderde patronen. Dekker Zevenhuizen verwerkt deze platen tot keukenbladen die na gebruik eindeloos kunnen worden gerecycled. Dankzij de samenstelling van mineralen uit industrieel afval en bindhars is Cosmolite niet poreus. Het kleurenpalet bestaat uit acht trendy kleuren die uiteenlopen van licht tot donker en van rustig tot geaderd. Cosmolite biedt keuze uit twee afwerkingen (gepolijst en grain), heeft een standaarddikte van 12mm en kan optioneel met een rand tot 100mm dik worden afgewerkt. 

Schoon met sopje 

Duurzaamheid is belangrijk, maar gebruiksgemak in de keuken is een must! De werkbladen van Dekker Zevenhuizen zijn praktisch in onderhoud, hygiënisch, hitte- en krasbestendig én eenvoudig schoon te maken met een sopje en een doek. Na gebruik kan het materiaal worden verpulverd en hergebruikt voor nieuwe keukenbladen, waardoor een duurzame kringloop ontstaat.

Blijf op de hoogte van alles wat Dekker Zevenhuizen uitbrengt en vraag de brochure aan!

Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen