De mooiste kleuren voor jouw keuken

Kleur is een geweldige manier om jouw persoonlijkheid in jouw interieur te laten zien en een vleugje levendigheid en speelsheid toe te voegen. Of je nu kiest voor gedurfde kleuren of subtiele en rustgevende tinten, het is allemaal mogelijk.

Subtiel kleurgebruik in de keuken kan al een grote impact hebben op de uitstraling van deze ruimte. Kleur kan de keuken warmer, koeler en gezelliger maken, afhankelijk van de gekozen tinten en hoe je deze toepast. Een slimme manier om kleur toe te voegen aan de keuken is door te werken met accenten denk aan een gekleurde achterwand of werkblad. Ook met een gekleurde keukenkraan en spoelbak maak je een verschil! Lees onze tips om jouw keuken met kleur te personaliseren.

AluSplash Essenza - Dekker Zevenhuizen

Catchy achterwand

De achterwand mag gezien worden in de keuken! Het geeft sfeer en een ruimtelijk effect aan de ruimte. Een achterwand kan precies op maat gemaakt worden. Van hetzelfde materiaal als het keukenblad, hoog tot aan het keukenkastje, alleen achter de kookplaat of als een lage smetplint? Kies dezelfde kleur of juist een contrastrijk materiaal zoals een achterwand van glas bij steen of een houtlaminaat bij een mat Fenix blad. AluSplash van Dekker Zevenhuizen biedt een prachtige collectie matte en hoogglans kleuren. Het materiaal is maar 4mm dik en zijn makkelijk op maat te maken.

Evora Quartzite - Dekker Zevenhuizen

Welk keukenblad kies jij?

Ook het werkblad biedt kansen om kleur toe te voegen aan jouw keuken. Kies voor een materiaal met een subtiele kleurnuance, zoals marmer met een gekleurde aders of hout in een warme tint. Het werkblad is een groot oppervlak, dus de kleurkeuze heeft een groot effect op de uitstraling van de keuken. In de collectie van Dekker Zevenhuizen vind je werkbladen van verschillende materialen en kleuren die watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen zijn.

Selsiuz Unlimited 5-in-1

Matchende keukenkraan en spoelbak

Tot slot is het spoelgedeelte van de keuken de plek waar kleur een subtiele rol kan spelen. Kies voor een kraan met een bijzondere afwerking, zoals geborsteld koper of goudkleurig metaal. Deze materialen geven de keuken een luxueuze uitstraling, zonder dat het te opvallend wordt. Kies een spoelbak in dezelfde kleur of materiaal en creëer zo een stralend middelpunt in je keuken. Met een Selsiuz 3-in-1 kraan maak je niet alleen een kleurrijk statement, de prachtige en stijlvolle modellen zijn innovatief, strak én praktisch. Koud, warm en kokend water in een handomdraai.

Wil je meer weten over het toevoegen van kleur aan jouw keuken en de verschillende mogelijkheden, kleuren en materialen bekijken? Download dan hier de brochure bomvol informatie en inspiratie. Bekijk de laatste trends op de website van Dekker Zevenhuizen.

Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen