De schoonheid van een werkblad

Bij het kiezen van een werkblad voor je keuken is het belangrijk dat het blad duurzaam is en bestand tegen dagelijks gebruik, krassen, hitte en vlekken. Bovendien is de keuze voor het materiaal, de kleur en de structuur een belangrijke factor voor de uitstraling. De Inox aanrechtbladen van Dekker Zevenhuizen zijn er in verschillende kleuren en passen daarom bij verschillende keukenstijlen. 

Kleur!

Dekker Zevenhuizen presenteert dit 4mm dunne massieve Inox in kleur. Een werkblad als deze wordt warmgewalst, waardoor het de natuurlijke uitstraling krijgt. Het oppervlak is mat en de structuur uniek, wat weer komt door de speciale COL-NOX-behandeling die zorgt voor de kleur en het levendige patroon.

De vier kleuren

Haze zorgt voor rust met een gebalanceerde look (foto). Shimmer staat voor stoer met een zwarte kleur. Brass Brown, het woord zegt het al, lijkt qua uitstraling op de kleur van verroest staal en Weathered Copper heeft een lichte koperkleur op de werkbladen. 

Duurzaam

De nieuwe kleuren zijn uiteraard even duurzaam als de andere keukenbladen in de Inox collectie van Dekker. Het roestvrij staal is chip- en hitte vast, solide, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch. Ideaal dus voor een druk huishouden, maar ook voor de professionele keuken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, kleuren en materialen van werkbladen? Download dan hier de brochure bomvol informatie en inspiratie. Bekijk hier meer voorbeelden van keukenbladen

Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen