SieMatic 29 Urban keukenunit speciale editie

SieMatic 29 Urban keukenunit speciale editie
SieMatic 29 Urban keukenunit speciale editie

De speciale editie van het SieMatic 29 Urban keukenunit is 180 cm breed met fluwelen matlak in een speciale kleur: salie dat een prachtige combinatie vormt met het gerookte eiken interieur. SieMatic 29 is de herinterpretatie van de klassieke buffetkast.

De ongelooflijke flexibiliteit en het individuele ontwerp van dit tijdloze, elegante meubelstuk werd beloond met de "German Design Award 2016 in GOLD" door de "Vormgevings raad".

SieMatic 29 is een veelzijdige keukenunit, onderdeel van keukenconcept Urban. De multifunctionele 'keukenkast' heeft een kenmerkend silhouet door de afgeronde zijpanelen en biedt ruimte aan een spoelbak en kookplaat en de nodige accessoires. In de kast kunnen alle mogelijke functies worden ondergebracht, zoals spoelen, bereiden, koken, bakken, stomen, koelen, vriezen, afwassen, koffie zetten en opbergen. Compleet met alle daarvoor noodzakelijke aansluitpunten voor water, afvoer, gas en elektra, met geïntegreerde verlichting. Dit alles in een vernieuwend, tijdloos elegant design, naar keuze leverbaar in diverse uitvoeringen, zowel open als gesloten. Ook voor toepassing in andere ruimtes in huis.

De nieuwe SieMatic 29 is beschikbaar in alle SieMatic kleuren en materialen.

Foto 1: SieMatic 29 Urban keukenunit speciale editie
Foto 2: SieMatic 29 Urban keukenunit speciale editie 1Dealers van dit product Bezoek de websiteMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over SieMatic 29 Urban keukenunit speciale editie .

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.