SieMatic keuken S3

SieMatic keuken S3
SieMatic keuken S3
SieMatic keuken S3

De nieuwe SieMatic S3 geeft de keuken een opvallend ander gezicht. Dat nooit gaat vervelen, want de grappige geïntegreerde handgrepen kunt u naar wens wijzigen. Kies voor de kasten in kunststof uit zes trendy kleuren en acht houtdecors of voor SieMatic SimiLaque in zes tinten. Combineer naar keuze met kleuraccenten in zeven bijpassende tinten en maak er uw persoonlijke keuken van. Ook de prijs maakt vrolijk.

De nieuwe SieMatic S3 keukenserie is leverbaar in kunststof maar ook in SieMatic SimiLaque. Door deze nieuwe oppervlakbehandeling lijkt het alsof het een gelakte keuken is, maar met de praktische en financiële voordelen van kunststof. De zes standaard kleuren en acht houtdecors laten zich naar wens mooi combineren met de kleuraccenten in acht kleuren.

Kies voor de kasten uit kunststof in zes tinten en acht houtdecors of voor het effect van lak met SieMatic SimiLaque uit zes tinten. De greeplijsten, grepen, vitrines en open kasten zijn er naar keuze in klaproosrood, lotuswit, olijfgroen, grafietgrijs, aquablauw en maïsgeel.

Ook de nieuwe SieMatic S3 keukenmeubelen zijn vervaardigd met ZeroMatic, waardoor ze er beter uitzien en zich gemakkelijker laten reinigen. De sterke kunststof stootrand aan de kopse kanten is met lasertechniek naadloos versmolten met de oppervlakte van het plaatmateriaal. Het ziet er uit als een geheel, het lijkt sprekend op lak en zo voelt het ook. ZeroMatic wordt voortaan standaard en zonder meerprijs geleverd op alle SieMatic kunststof keukens.


Dealers van dit productMeld je aan voor de nieuwsbrief

Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over SieMatic keuken S3.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.