Verfijn je smaak met kunst in de keuken

We willen allemaal dat onze keuken een fijne plek is waar niet alleen lekker wordt gekookt en wordt gegeten, maar waar we ook samenkomen met vrienden, familie en het gezin. Een gezellig middelpunt van het huis. Kortom: een ruimte waar we veel tijd doorbrengen en daarom is het belangrijk om het sfeervol in te richten. De wanden van de keuken kunnen hierbij een mooie rol spelen. Wat dacht je van een kunstwerk in de keuken? In dit artikel vertellen we je wat voor soort kunstwerken passen in de keuken en welk materiaal je het beste kan kiezen. 


Kunstwerken via Werk aan de Muur*

Kunst in de keuken

Een prachtig kunstwerk van eten aan de muur kan je keuken nog sfeervoller en gezelliger maken. Kies bijvoorbeeld voor foodfotografie waarin de belichting zo is afgesteld dat de fijnste details zichtbaar zijn. Maar ook een geschilderd stilleven van een rijk gedekte tafel van een Oude Meester brengt veel sfeer in de keuken.

Kunstwerken via Werk aan de Muur**

Materiaalkeuze voor de keuken

Als je kunst in de keuken wilt ophangen kan je het beste kiezen voor HD Metal, want dit materiaal is hitte- en waterbestendig. Het maakt dan niet uit als er eten uit de pan opspat, dit kan je namelijk met een zacht, vochtig doekje afnemen zonder het kunstwerk te beschadigen.

Smaak is persoonlijk

Kunstwerk via Werk aan de Muur***

Bij Werk aan de Muur kun je terecht voor prachtige en unieke kunstwerken, van fotografie tot schilderijen en van digitale kunst tot illustraties, in elke stijl die je je maar kunt bedenken. Er zitten ongetwijfeld kunstwerken tussen die perfect in jouw keuken passen en net die finishing touch geven!

TIP: Kies je favoriete kunstwerk uit en laat deze afdrukken op HD Metal. Zo heb je een echte eyecatcher als spatplaat achter je aanrecht.

Bezoek voor meer informatie de website van Werk aan de Muur

* Kunstwerken afbeelding 1: Zomer van Giuseppe Arcimboldo uit de oude meesters collectie, werkcode: 320197 - Lente van Giuseppe Arcimboldo uit de oude meesters collectie, werkcode: 320196

** Kunstwerken afbeelding 2: Spice it up! Van Moody Food & Flower Shop, werkcode: 593490 - Spetterende cocktail van BeeldigBeeld Food & Lifestyle, werkcode: 586374 - Vijgen van Daisy de Fretes, werkcode: 729935

*** Kunstwerk afbeelding 3: Pasta! (1) van Nuelle Flipse, werkcode: 168528

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen