Alles over achterwanden voor de keuken

Ook de wanden van een keuken zijn aan ontwikkeling onderhevig. Verschillende materialen, vrolijke prints, teksten en alle RAL kleuren geven uw keuken een persoonlijke uitstraling mee. Maar in functioneel opzicht moet het plaatje ook kloppen.

Verschillende mogelijkheden voor je keukenwand

De muren boven het werkblad kunnen een onopvallende plaats innemen, maar tegenwoordig zijn opvallende wanden veel gezien. Naast de vele verschillende vochtbestendige en gemakkelijk schoon te maken tegels (betegelen is en blijft een prima keuze voor keukenwanden) zijn er achterwanden van kunststof, aluminium en glas in legio kleuren en met kekke prints. Met name voor de achterwand tussen werkblad en bovenkastjes geldt dat deze eenvoudig te reinigen moet zijn. Mooi: een dunne plaat van hetzelfde materiaal als het werkblad. De kunststof of aluminium lamellen zijn er in legio kleuren; duurzaam, onderhoudsvrij en de verlichting kan er fantastisch in worden weggewerkt, denk aan halogeen inbouwspots en led-verlichting.

Voorbeelden van achterwanden

Bokmerk heeft achterwanden voor de keuken van aluminiumin alle kleuren. Hitte bestendig en krasvast

Aluminium achterwanden hebben door het innovatieve productieproces unieke eigenschappen, die versterkt worden door de hoogwaardige Teflon en polyester coating. Hierdoor zijn de wanden hittebestendig en krasvast. De achterwanden kunnen in elke gewenste RAL kleur probleemloos en eenvoudig op alle soorten ondergrond worden gemonteerd. Op maat gemaakt via Bokmerk.

Hoogglans achterwanden

Alusplash achterwanden zijn een ideale en stijlvolle oplossing tegen spatten. Het materiaal is natuurlijk hittebestendig, maar het is ook nog eens heel duurzaam én milieuvriendelijk.
Alusplash achterwanden zijn een ideale en stijlvolle oplossing tegen spatten. De achterwanden hebben aluminium in de basis en zijn afgewerkt met een hittebestendige hoogglanscoating. In zes trendy kleuren: Arctic White, Stardust, Black, Sandy Steps, Ash Brown, Ocean Wave en First Frost.

Tegel achterwand keuken - vtwonen tegels via Koltegels

Betegelen is en blijft een prima keuze voor keukenwanden. De kleur van de tegel, de structuur, vorm en grootte zijn bepalend voor de gewenste stijl. Zo kunnen met kleurige mozaïektegeltjes speelse patronen worden gemaakt of kan worden gekozen voor stoere hardsteen tegels in een groot formaat. Daarnaast kun je variëren met glanzende en matte tegels. Bekijk hier mooie voorbeelden van de wandtegels van vtwonen by Douglas & Jones

Kijk voor meer informatie en inspiratie op het gebied van achterwanden voor de keuken naar ons producten-overzicht  en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

Bokmerk

Breng meer sfeer in uw interieur!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen