pinterest
De achterwand van je keuken mag gezien worden!

De achterwand van je keuken mag gezien worden!

Een achterwand geeft je keuken sfeer en zorgt voor een ruimtelijk effect. En hoe je de wand toepast, is helemaal jouw keuze. Ga je voor hoog tot aan het keukenkastje, alleen achter de kookplaat of kies je voor een lage smetplint? Kies je voor hetzelfde materiaal als je mooie keukenblad, of ga je voor contrast? Ben je op zoek naar een unieke én functionele eyecatcher, dan is het innovatieve achterwandsysteem van Dekker Zevenhuizen iets voor jou. Een systeem waar je al je keukenaccessoires eenvoudig en stijlvol opbergt. Want de achterwanden mogen weer gezien worden!

Uniek achterwandsysteem The Wall

Het nieuwe achterwandsysteem van Dekker is meer dan een achterwand alleen. Naast de luxe en unieke uitstraling die deze wand aan je keuken geeft, is het een heel functioneel systeem. The Wall by Dekker heeft namelijk een rails waar je eenvoudig al je keukenbenodigdheden en stijlvolle accessoires aan kunt klikken. Hierdoor is The Wall nooit statisch en nooit saai. En 100% op maat gemaakt.

Van kruidenrekjes tot verlichting, van vaasjes tot messenblok en van koffiecuphouders tot oplaadsystemen; met de verschillende bijbehorende opbersystemen en accessoires hang je alles stijlvol aan de wand. De collectie is compleet en prachtig uitgevoerd. Het design is minimalistisch en het bijbehorende roestvrijstalen keukengerei is van het Duitse merk Rösle, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit. 

Verschillende materialen

Het achterwandsysteem kan worden afgewerkt met keramiek (Evora Ceramics), luxe composietsteen (Cambria) en regulier composietsteen (Evora Quartz) en kan hierdoor aansluiten bij een werkblad passend bij jouw stijl. Of kies je voor contrast? Elk materiaal heeft zijn eigen unieke kleuren en structuren. Bovendien is The Wall vooruitstrevend, want via geïntegreerde bluetooth-ontvangers is de wand te bedienen met een smartphone of tablet en zorgt voor het perfecte geluid.

Het innovatieve achterwandsysteem is vanaf januari 2022 leverbaar. Voor meer informatie bekijk hier de brochure.

FotoDe achterwand van je keuken mag gezien worden!

Kijk voor meer informatie op de website van Dekker Zevenhuizen.

Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen