Achterwanden voor de keuken: functioneel & stijlvol

Achterwanden zijn dé oplossing voor de keukenwand tegen spatten bij het koken en vlekken achter de kraan. De nieuwste achterwanden zijn gemakkelijk schoon te maken en hittebestendig. En omdat ze er in heel veel verschillende kleuren zijn, is er voor elke keuken en iedere keukenstijl wel een bijpassende achterwand te vinden!

Achterwanden voor de keuken: Alusplash via Dekker Zevenhuizen. Zwarte keuken

AluSplash Lava Stone - Dekker Zevenhuizen

AluSplash achterwanden voor de keuken

De 4 mm dikke AluSplash achterwanden van Dekker Zevenhuizen hebben aluminium als basis en zijn afgewerkt met een duurzame uv-bestendige coating. De collectie telt maar liefst twintig verschillende kleuren in mat en hoogglans. De nieuwste, matte kleuren passen helemaal bij de laatste keukentrends. Het zijn prachtige tinten die de vier elementen vertegenwoordigen: de warme en aardse tinten (aarde en lucht) geven de keuken een natuurlijke uitstraling, de water- en vuurtinten zijn krachtiger en geven kleur en contrast aan het interieur.

Achterwanden voor de keuken: Alusplash via Dekker Zevenhuizen

AluSplash Rustic Earth

Achterwand op maat gemaakt

De functionele en hittebestendige platen kunnen precies op maat worden gemaakt, waarbij vrijwel elke hoogte en/of lengte mogelijk is. Ook zijn er twee standaardmaten voor achter de kookplaat (60 x 74 cm en 90 x 74 cm). De naad tussen de achterwand en het blad kan afgewerkt worden met een kitrand, maar ook met een mooi aluminium afwerkprofiel.

Achterwanden voor de keuken: Alusplash via Dekker Zevenhuize. Witte keuken

AluSplash Pebble Stone - Dekker Zevenhuizen

De achterwanden zijn een ideale oplossing tegen spatten en naast het feit dat ze hittebestendig zijn, is het materiaal heel duurzaam, goed geprijsd én milieuvriendelijk. Dus helemaal van nu.

Achterwanden voor de keuken: Alusplash via Dekker Zevenhuizen

Alusplash Smoked Ember - Dekker Zevenhuizen

Wil je meer weten over de kleuren en de mogelijkheden van AluSplash? Bezoek dan de de website van Dekker Zevenhuizen of bezoek een verkooppunt in de buurt.

Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen