SieMatic S3: vernieuwend

Fris. Kleurig. Jong. De nieuwe SieMatic S3 geeft de keuken een opvallend ander gezicht. Dat nooit gaat vervelen, want de grappige geïntegreerde handgrepen kunt u naar wens wijzigen. Kies voor de kasten in kunststof uit zes trendy kleuren en acht houtdecors of voor SieMatic SimiLaque in zes tinten. Combineer naar keuze met kleuraccenten in zeven bijpassende tinten en maak er uw persoonlijke keuken van.

SieMatic S3 keuken
SieMatic S3 lijnkeuken in sterlinggrijs. Greeplijsten, kookgedeelte en plinten in grafietgrijs

Vele kleurencombinaties

De nieuwe SieMatic S3 keukenserie is leverbaar in kunststof maar ook in SieMatic SimiLaque. Door deze nieuwe oppervlakbehandeling lijkt het alsof het een gelakte keuken is, maar met de praktische en financiële voordelen van kunststof. De zes standaard kleuren en acht houtdecors laten zich naar wens mooi combineren met de kleuraccenten in acht kleuren. De greeplijsten, grepen, vitrines en open kasten zijn er naar keuze in klaproosrood, lotuswit, olijfgroen, grafietgrijs, aquablauw en maïsgeel.

SieMatic S3 in lotuswit
SieMatic S3 in lotuswit. Greeplijsten en interieur van de open kasten hier in olijfgroen

ZeroMatic

Ook de nieuwe SieMatic S3 keukenmeubelen zijn vervaardigd met ZeroMatic, waardoor ze er beter uitzien en zich gemakkelijker laten reinigen. De sterke kunststof stootrand aan de kopse kanten is met lasertechniek naadloos versmolten met de oppervlakte van het plaatmateriaal. Het ziet er uit als een geheel, het lijkt sprekend op lak en zo voelt het ook. ZeroMatic wordt voortaan standaard en zonder meerprijs geleverd op alle SieMatic kunststof keukens.

SieMatic S3 ZeroMatic kasten 

BROCHURE AANVRAGEN

SieMatic -
SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen