Klassieke designkeukens van SieMatic met verrassende nieuwe opties

SieMatic heeft haar Classic lifestyle keukencollectie in een schitterende nieuwe jas gestoken. Deze klassieke designkeukens hebben een tijdloze elegantie en bieden alle ruimte voor een eigen invulling. Mooie nieuwe opties zijn onder andere de moderne interpretatie van de Chinese bruidskast (waarin inbouwapparatuur als een koelkast is weggewerkt!) en de “coffee corner”, voor een echte eigen Barista werkplek!

Combinatie van klassiek & modern design

De combinatie van traditioneel en modern design is een prachtige interieuroplossing van SieMatic. Greeploze minimalistische roestvrij stalen kasten naast gelakte deuren. Een roestvrijstalen kookeiland naast een traditionele Chinese bruidskast in een moderne uitvoering. De combinatie van stijlen is super elegant, doordat SieMatic de toon zet met goed gekozen kleuren.

SieMatic keuken Classic Lifestyle - klassieke keuken met hedendaagse Chinese bruidskast met ingebouwde koel-vriescombinatie.
De keukens uit de vernieuwde klassieke lifestyle collectie zijn tijdloos klassiek vormgegeven, maar hebben tegelijkertijd minimalistische stijlelementen. Ook zijn innovatieve eyecatchers ontwikkeld, zoals de metalen randen voor SieMatic StoneDesign werkbladen en noviteiten als metalen frames die speciaal ontwikkeld zijn voor wandkasten.

"Nergens is kastruimte zo belangrijk als in keukenmeubelen

SieMatic Classic keuken met multimatic interieursysteem - keukenkast
Met het flexibele interieursysteem MultiMatic win je tot 30% aan kastruimte. En zeg nou zelf: nergens is ruimte zo waardevol als in keukenmeubelen. Je kan kiezen uit tientallen slim en ook mooi ontworpen accessoires, die je in een handomdraai in de kasten en aan de deuren kan bevestigen. Zo krijgt alles een eigen plek, precies daar waar je het handig vindt. En veranderen kan altijd.

En dan de 3 nieuwe features waar wij ook wel heel erg warm voor lopen: de innovatieve Chinese bruidskast, de Barista werkplek en een echte butler keuken...

"Een koelkast in Chinese bruidskast: een echte eyecatcher in de keuken

Het signature piece van de SieMatic-lifestyle CLASSIC: de bijzondere, gestroomlijnde interpretatie van de traditionele Chinese bruidskast. Niet alleen een charmante blikvanger, maar ook verrassend functioneel. Achter het decoratieve uiterlijk kan zich een royale bestekkast bevinden of naar wens een ultramoderne, comfortabele koel- en vriescombinatie.

SieMatic Classic - Klassieke keukenmet moderne elementen en de nieuwe Chinese bruidskast in moderne uitvoering met geintegreerde koelkast
Ondanks de afmetingen van deze unieke kast (132 x 231 x 72 cm), gaat hij naadloos op in z’n omgeving. De kast kan onderdeel zijn van de keuken, maar ook op zichzelf bestaan.

SieMatic Classic hedendaagse Chinese bruidskast met koel- vriescombinatie

Op het verfijnde fineereiken zijn glimmende accenten aangebracht in de vorm van grepen en knopjes in gepolijst nikkel. Wanneer de kast gedeeltelijk wordt ingebouwd in de muur oogt hij zeer slank: een prachtige overgang van de keuken naar de living.

Een eigen Coffee Corner!

De koffiecultuur neemt een steeds belangrijkere plaats in. Koffieliefhebbers weten als geen ander wat je nodig hebt voor een echt lekkere espresso, cappuccino, mokka of latte macchiato. Goede apparatuur, vers water, hoogstaande ingrediënten en liefde voor koffie.

SieMatic Classic keuken - klassieke keuken met coffee corner - barista werkplek

De speciaal ontwikkelde barista-werkplek is een keukenelement waaraan iedereen met liefde zal werken. Met genoeg plek voor alle koffieapparatuur – al dan niet hightech – ruime opbergmogelijkheden voor alle ingrediënten, een geïntegreerd koffie-afvalbakje en natuurlijk een spoelbak met kraan.

SieMatic heeft speciale kasten die kunnen worden ingericht als Barista werkplek. Zo heb je voldoende ruimte om de perfecte koffie te bereiden in je eigen keuken.

Een ideaal keukenelement, mét werkblad en kastjes, speciaal bestemd voor het maken van heerlijke koffie.

"De butler keuken, om achter de coulissen de puntjes op de i te zetten

Ook een mooie nieuwe optie voor de keuken (wanneer je meer ruimte hebt) is de "butler keuken". Dit is een strak vormgegeven ruimte met een doorgang naar de keuken, die net wat meer in verbinding staat dan de bijkeuken met een gesloten deur. Wanneer je gasten hebt, kan je hier bijvoorbeeld de borden opmaken en toch contact houden met de rest van het gezelschap. Dat is veel gezelliger dan het werken in de bijkeuken achter een gesloten deur. Een bijkeuken is zeer functioneel, maar deze butler keuken van SieMatic is veel socialer wanneer je achter de coulissen de puntjes op de i zet.

BROCHURE AANVRAGEN

SieMatic -
SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen