SieMatic keukens wint goud!

SieMatic keukens wint goud!

SieMatic is de trotse winnaar van de gouden German Brand Award 2016. De Golden Award is een stevige erkenning voor de merknaam SieMatic. Een soort lifetime achievement award voor de opbouw van een succesvol merk; voor het decennialang leveren van kwaliteit en het consequent zijn in alle uitingen.

German Brand Award 2016

Een sterk merk staat voor vertrouwen. En vertrouwen – zo weten wij allen – komt te voet en gaat te paard. De German Brand Award is de erkenning voor de uitgekiende strategie die SieMatic al sinds 1929 volgt: consequent handelen, duidelijk communiceren en trouw blijven aan de gekozen vormentaal. “Ons merk is ons hoogste goed,” zegt Ulrich W. Siekmann, algemeen directeur van SieMatic.

Brede schuifpui met moderne SieMatic keuken

“Het merk SieMatic is gevormd door ons design van tijdloze elegantie en door de manier waarop we die stijl doorzetten op andere gebieden”, vervolgt Siekmann. “Niet alleen in onze producten zelf, maar ook in de keuze en scholing van onze partners, de presentatie, het mediabeleid en de communicatie. Vorig jaar werden we al aangenaam verrast door het winnen van de gouden German Design Award 2015. Dat we ook de gouden
German Brand Award 2016 hebben gewonnen, ervaren we als een grote eer.”

SieMatic keuken met houten vloer

Een fantastische prestatie, waarmee wij SieMatic van harte feliciteren!

Bekijk hier meer keukens van SieMatic

German Brand Award 2016 Gold - SieMatic

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP