pinterest
Landelijke keukens inspiratie

Landelijke keukens inspiratie

Houd je van een landelijke sfeer in de keuken? Bent u op zoek naar een sfeervolle, landelijke keuken voorzien van modern gemak met een klassieke touch? Dan is een keuken uit de SieMatic collectie een goede keuze. Deze charmante keukens hebben alles in zich wat hoort bij de geliefde en populaire landelijke interieurstijl.

De SieMatic SE 2002 RF is oorspronkelijk speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt, omdat deze interieurstijl hier zo geliefd is. Inmiddels heeft de rest van de wereld deze keukens ook "ontdekt". De collectie bestaat uit drie verschillende keukens, die net iets variëren in stijl. In de SieMatic SE 2002 RF past moderne high tech keukenapparatuur net zo goed als een grote, traditionele oven.

 FotoLandelijke keukens inspiratie    


De nieuwste keuken uit deze landelijke collectie van SieMatic is een keuken die associaties oproept met zonnig Zuid-Europa. Licht, vol positieve energie en expressie. Een mediterrane keuken voor de Nederlandse markt, met een vormgeving die is afgestemd op typisch Nederlandse keukenruimtes. De klassieke facetrand op de deuren geeft deze keuken een elegant uiterlijk. Maar door de breedte van 8,5 cm zijn de omlijstingen juist eigentijds.

 FotoLandelijke keukens inspiratie    FotoLandelijke keukens inspiratie


De laden zijn vlak en versterken het moderne karakter. Dat geldt ook voor de dikke open legplanken met verlichting. Het werkblad uit natuurlijk ruw leisteen geeft het keukenontwerp een licht, actueel uiterlijk.

 FotoLandelijke keukens inspiratie    FotoLandelijke keukens inspiratie


Deze landelijke keuken uit de SieMatic SE 2002 RF collectie heeft een chique sfeer met een vleugje nostalgie. Een eigentijdse variant op een klassieke en antieke stijl. Een prachtige en sfeervolle keuken met een eigen karakter.

FotoLandelijke keukens inspiratie   FotoLandelijke keukens inspiratie

Bij dit keukenontwerp gaat het om puur natuurlijke details, zoals lambriseringen van ongeschaafd hout en hoge houten stoelen met vlechtwerk van riet. Hoewel alle keukens gebruik maken van dezelfde keukenmeubelen uit de SieMatic 2002 RF serie, hebben alle drie de keukens een geheel eigen stijl en karakter.

Informatie aanvragen bij SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen