pinterest
SieMatic FloatingSpaces

SieMatic FloatingSpaces

Met het FloatingSpaces wandsysteem van SieMatic ontdekt u pas hoe ruim u woont. Terwijl de keuken en woonkamer optisch een geheel worden, blijft hun specifieke functionaliteit en wordt de ruimte zelfs vergroot. Het systeem biedt u alle vrijheid om de wand te benutten met wandborden, 12 of 28 mm sterk en in diverse lengtes, voor boeken, siervoorwerpen en keukenspullen, maar ook ophanghaken voor kunst, decoraties, keukentextiel en kookgereedschap.

FotoSieMatic FloatingSpaces   FotoSieMatic FloatingSpaces


Meer keukenruimte, meer woonruimte, meer speelruimte voor ideeën.  

FloatingSpaces is leverbaar in de uitvoering van de keuken of in materialen en kleuren die daar juist mooi mee contrasteren. De wandborden en haken bevestigt u eenvoudig en vrijwel onzichtbaar in de sleuven van de wandpanelen. Waar u maar wilt. Geen gereedschap nodig. En als uw wensen mochten veranderen, kunt u FloatingSpaces van SieMatic meteen aanpassen. Het systeem is ook ideaal voor andere ruimtes in huis, zoals de slaapkamer, werk- en hobbykamer en kinderkamer.   

FotoSieMatic FloatingSpaces
SieMatic S2 met FloatingSpaces
  FotoSieMatic FloatingSpaces


Maatwerk van SieMatic

Het wandsysteem is exact op wandhoogte leverbaar waardoor het er in elke ruimte perfect uitziet. Het systeem wordt degelijk aan de muur bevestigd, maar het is later weer keurig te demonteren. Dus als u een huurhuis bewoont, of in de toekomst wellicht een andere woning koopt, kunt u FloatingSpaces gerust toepassen. Het wandsysteem verhuist eenvoudig met u mee. Het is duurzaam en tijdloos mooi design.

FotoSieMatic FloatingSpaces
SieMatic S2 met FloatingSpaces


Mooi en praktisch

Keuken of woonruimte? Met SieMatic FloatingSpaces wordt het een geheel: leefruimte. Met een keuken die te mooi is om achter muren te verbergen. En met een kastenwand die er alleen zo uitziet als u een kastdeur opent. U komt nooit meer bergruimte tekort en toch wordt het aanzien van uw keuken en living niet visueel gedomineerd door kasten. Alleen waar u dat mooi en praktisch vindt, bieden de FloatingSpaces wandborden een elegante en ruimtelijke oplossing.

Informatie aanvragen bij SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen