SieMatic Flagship Store in Amsterdam

SieMatic Flagship Store in Amsterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe SieMatic keuken? Dan kunnen wij je een bezoek aanraden aan de nieuwe Flagship Store in Amsterdam: “SieMatic aan het Vondelpark”. Hier worden de designkeukens van SieMatic gepresenteerd in compleet ingerichte ruimtes als onderdeel van een woonomgeving. Prijswinnende keukens met originele oplossingen die koken leuker en wonen mooier maken.

Klik hier voor meer SieMatic keukens

SieMatic aan het Vondelpark Flagship Store

SieMatic aan het Vondelpark

De unieke stijlkamers in het monumentale pand aan het Vondelpark zijn ingericht op basis van de SieMatic lifestyles Pure, Urban en Classic. Designkeukens met een tijdloze elegantie in het hogere segment. De authentieke architectuur is gebruikt om de keukens te tonen en worden omgeven door stijlvolle woonelementen uit de collectie van projectpartner Co van der Horst Interieurs. Interieursuggesties, compleet met vloeren, verlichting, apparatuur en woonaccessoires. Zo wandel je van de ene woonbeleving in de andere.

Voor iedereen die van mooi wonen houdt

In de Techniekkamer maak je kennis met de nieuwste apparatuur van Siemens en Gaggenau. De Bibliotheek geeft een goed overzicht van de mogelijke materialen voor de SieMatic keuken en de verschillende uitvoeringen van keukenmeubelen en werkbladen. Consultants die zijn opgeleid tot interieurstylist geven persoonlijk advies in de Ontwerpkamer.

De deur staat open voor iedereen die van mooi wonen houdt, dus schroom niet en bezoek SieMatic aan het Vondelpark - Hobbemastraat 2 - Amsterdam - siematic-vondelpark.nl

SieMatic lifestyle Classic BeauxArts.02 FlagShip Store aan het Vondelpark
Lifestyle Classic BeauArts.02

SieMatic keuken Urban S3
Lifestyle Urban S3

SieMatic keuken Pure S2 Flagship Store aan het Vondelpark
Lifestyle Pure S2

SieMatic lifestyle Classic BeauxArts.02 FlagShip Store Vondelpark
Lifestyle Classic BeauArts.02

Siematic keukenkast met inbouwapparatuur  

Siematic keuken met Siemens inbouwapparatuur - flagship store Amsterdam

SieMatic keuken Classis BeauxArts 2.0 Vondelpark Amsterdam

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP