pinterest
Hotelluxe met SieMatic 29 Special Edition

Hotelluxe met SieMatic 29 Special Edition

Er is een speciale editie van de unieke hedendaags buffetkast van SieMatic: de SieMatic 29 by Perry Hanssen. In samenwerking met metaalspecialist VeroMetal werd de schitterende Special Edition van de prijswinnende 'kitchenette' ontwikkeld. Een exterieur van zwart eiken en een interieur van keramiek. De vormen van de buffetkast zijn heel organisch, en dat maakt dit buffet tot de ideale kast voor een hotelsuite, eventueel met elke keukenfunctie die je maar wilt. Maar zonder het uiterlijk van een keukenblok. Dat wil je tenslotte niet zien vanuit je hotelbed.

Custom made

FotoHotelluxe met SieMatic 29 Special Edition De SieMatic 29 by Perry Hanssen is volledig custom made. Zwart is het nieuwe wit, en steeds meer mensen durven het veilige wit achter zich te laten en voor zwart te kiezen. Het interieur is keramisch in marmerlook. En de details, zoals het stopcontact, de usb-aansluiting, de houder voor hand- en theedoeken en het onderstel, zijn gemaakt van goldbronce. Messingtinten zijn enorm in opkomst.

Vloeibaar metaal

VeroMetal zorgde voor de metaal-laag goldbronce. Frank Smolenaers van VeroMetal: ‘Wij zijn producent van koud, vloeibaar metaal. Daarmee kun je elk object van een laag metaal voorzien. De muren van het Louvre in Abu Dhabi zijn bijvoorbeeld allemaal gespoten met brons dat door ons is gemaakt.' Lees meer over de SieMatic 29.

FotoHotelluxe met SieMatic 29 Special Edition

Bezoek het nieuwe SieMatic Inspiratie & Design Center in Amsterdam voor inspiratie, design en innovatie. Keukens zoals je ze nooit eerder zag.

Willemsparkweg 30 in Amsterdam - tel. 020 -2260079

Informatie aanvragen bij SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen