Hotelluxe met SieMatic 29 Special Edition

Er is een speciale editie van de unieke hedendaags buffetkast van SieMatic: de SieMatic 29 by Perry Hanssen. In samenwerking met metaalspecialist VeroMetal werd de schitterende Special Edition van de prijswinnende 'kitchenette' ontwikkeld. Een exterieur van zwart eiken en een interieur van keramiek. De vormen van de buffetkast zijn heel organisch, en dat maakt dit buffet tot de ideale kast voor een hotelsuite, eventueel met elke keukenfunctie die je maar wilt. Maar zonder het uiterlijk van een keukenblok. Dat wil je tenslotte niet zien vanuit je hotelbed.

Custom made

Buffetkast Siematic 29 by Perry Hansen. Special Edition voor hotelluxe in huis #keuken #keukeninspiratie #siematic
De SieMatic 29 by Perry Hanssen is volledig custom made. Zwart is het nieuwe wit, en steeds meer mensen durven het veilige wit achter zich te laten en voor zwart te kiezen. Het interieur is keramisch in marmerlook. En de details, zoals het stopcontact, de usb-aansluiting, de houder voor hand- en theedoeken en het onderstel, zijn gemaakt van goldbronce. Messingtinten zijn enorm in opkomst.

Vloeibaar metaal

VeroMetal zorgde voor de metaal-laag goldbronce. Frank Smolenaers van VeroMetal: ‘Wij zijn producent van koud, vloeibaar metaal. Daarmee kun je elk object van een laag metaal voorzien. De muren van het Louvre in Abu Dhabi zijn bijvoorbeeld allemaal gespoten met brons dat door ons is gemaakt.' Lees meer over de SieMatic 29.

de SieMatic 29 by Perry Hanssen. In samenwerking met metaalspecialist VeroMetal werd een speciale versie van de nu al legendarische hedendaagse buffetkast ontwikkeld. Hanssen: ‘Het design, afkomstig van het Berlijnse ontwerpbureau Kinzo, werd meteen in 2016 onderscheiden met een German Design Award in Gold.’  Hotelluxe ‘Kinzo ging uit van wat ze zelf het watermeloen-principe noemen: na de buitenste groene schil kom je in een heel andere wereld, die van het rode vruchtvlees. Bij de SieMatic 29 is dat vertaald in een exterieur van zwart eiken en een interieur van keramiek. Je krijgt daardoor feitelijk twee heel verschillende volumes,’ legt Hanssen uit. ‘Daarbij zijn de vormen heel organisch, en dat maakt dit buffet tot de ideale kast voor een hotelsuite, eventueel met elke keukenfunctie die je maar wilt. Maar zonder het uiterlijk van een keukenblok. Dat wil je tenslotte niet zien vanuit je hotelbed.’  Custom made De SieMatic 29 by Perry Hanssen is volledig custom made. ‘Zwart is het nieuwe wit, en steeds meer mensen durven het veilige wit achter zich te laten en voor zwart te kiezen. Het interieur is volledig keramisch in marmerlook. En de details, zoals het stopcontact, de usb-aansluiting, de houder voor hand- en theedoeken en het onderstel, zijn gemaakt van goldbronce. Messingtinten zijn enorm in opkomst.’  Vloeibaar metaal Het metaliseren van de genoemde onderdelen gebeurt met de producten van VeroMetal. Eigenaar Frank Smolenaers: ‘Wij zijn producent van koud, vloeibaar metaal. Daarmee kun je elk object van een laag metaal voorzien. De muren van het Louvre in Abu Dhabi zijn bijvoorbeeld allemaal gespoten met brons dat door ons is gemaakt. We leveren 19 verschillende soorten metalen en voor SieMatic selecteerde Perry Hanssen goldbronce. We brengen het aan op dezelfde manier als wanneer je lak spuit, maar afgezien daarvan is het echt metaal.’  Jubilee year Dit jaar is het precies vijf jaar geleden dan SieMatic aan het Vondelpark werd geopend, de flagshipstore in Amsterdam. En dat is niet het enige heuglijke feit in 2019. Het is namelijk ook precies negentig jaar geleden dat het bedrijf SieMatic werd opgericht, onder de naam August Siekmann Möbelwerke.  Timeless by tradition Negentig jaar, die het Duitse bedrijf in één jubileummotto samenvat: tijdloos door traditie. Deze drie woorden beschrijven kort maar krachtig waar de premiumkeukenspecialist voor staat: design en kwaliteit. Die niet zijn geënt op vluchtige trends maar die jarenlang bij de tijd blijven. Van het oorspronkelijke keukenbuffet via de eerste greeploze SieMatic tot aan de complete interieurconcepten: iedere keuken die de fabriek verlaat, verdient het predicaat ‘tijdloze elegantie’ ruimschoots.

Feestelijk jaar
Dit jaar is het precies vijf jaar geleden dan SieMatic aan het Vondelpark werd geopend, de flagshipstore in Amsterdam. En dat is niet het enige heuglijke feit in 2019. Het is namelijk ook precies negentig jaar geleden dat het bedrijf SieMatic werd opgericht, onder de naam August Siekmann Möbelwerke.

Negentig jaar, die het Duitse bedrijf in één jubileummotto samenvat: tijdloos door traditie. Deze drie woorden beschrijven kort maar krachtig waar de premiumkeukenspecialist voor staat: design en kwaliteit. Die niet zijn geënt op vluchtige trends maar die jarenlang bij de tijd blijven. Van het oorspronkelijke keukenbuffet via de eerste greeploze SieMatic tot aan de complete interieurconcepten: iedere keuken die de fabriek verlaat, verdient het predicaat ‘tijdloze elegantie’ ruimschoots.

BROCHURE AANVRAGEN

SieMatic -
SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen