pinterest
2 X nieuwe SieMatic designkeuken PURE Lifestyle

2 X nieuwe SieMatic designkeuken PURE Lifestyle

Het designconcept van de nieuwe SieMatic Collection in de lifestyle PURE geeft het keukenontwerp nieuwe contouren en een uniek karakter. Een design dat ruimte geeft aan veel verschillende indelingsmogelijkheden en ontwerpvarianten, van kastopstelling tot wandmeubel.

2 X voorbeelden van SieMatic PURE designkeuken

We geven je graag twee prachtige voorbeelden van designkeukens uit de nieuwe PURE Collection waar architectuur en design in perfecte harmonie zijn.

De kunst van het weglaten, elegant omlijst

Foto2 X nieuwe SieMatic designkeuken PURE Lifestyle

In dit split-level appartement zorgen twee donkere wanden voor spanning. Ze vormen een soort passe-partout rondom de lichte kastelementen van deze PURE keuken. Zo ontstaat het beeld dat vrijstaande objecten de ruimte indelen: het ene keukenblok doet dienst als ‘roomdivider’. De haaks staande hoge kasten in de wand zorgen voor verbinding van de ruimte.

Foto2 X nieuwe SieMatic designkeuken PURE Lifestyle

Karakteristiek voor het design van de nieuwe SieMatic Collection PURE zijn de lijnen en vlakken die consequent zichtbaar is, zelfs bij schappen en buffetten. In het keukenblok bijvoorbeeld vormen werkblad, zijpanelen en plint een fijn frame dat de greeploze laden omlijst en zo lijkt te zweven. De vaatwasser, spoelbak, kookplaat en afzuigapparatuur zijn geraffineerd geïntegreerd.

Foto2 X nieuwe SieMatic designkeuken PURE Lifestyle

De hier gekozen materiaal- en kleurcombinatie is maar één van de vele mogelijkheden, waarmee de nieuwe SieMatic collectie geheel naar eigen stijl kan worden vormgegeven en geplaatst in de ruimte.

Keuken met minimalistisch ontwerp in maximale kwaliteit

Deze SieMatic PURE keuken in 'sterling grey' is het middelpunt van dit royale stadsappartement. Het eiland met ontbijtbar en zitplekken vormt een mooi ontmoetingspunt centraal in de ruimte.

Foto2 X nieuwe SieMatic designkeuken PURE Lifestyle

Het schiereiland heeft de uitstraling van een buffet en verbindt zo de keuken met de woonruimte.

Foto2 X nieuwe SieMatic designkeuken PURE Lifestyle

De hoge kasten met geïntegreerde apparatuur maken weer de eenheid, maar zijn niet dominant omdat de kasten voor de helft in de muur verzonken zijn. De toepassing van hetzelfde materiaal voor vloer en achterwand geeft de ruimte rust en benadrukt tegelijkertijd het contrasterende kleurgebruik.

Foto2 X nieuwe SieMatic designkeuken PURE Lifestyle

Bij het strak gelijnde kookgedeelte tegen de achterwand biedt het SieMatic Frame design speelruimte voor een unieke, in de nis geïntegreerde combinatie van schappen en bovenkasten. Deze vormen de ‘signature piece’ van de keuken. Ragfijne aluminiumlijsten omlijsten de duren van zwart getint, bijna ondoorzichtig glas.

Informatie aanvragen bij SieMatic

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen