Multifunctionele SieMatic 'keukenkast' met knipoog naar vroeger

Multifunctionele SieMatic 'keukenkast' met knipoog naar vroeger

Wat een bijzondere eyecatcher heeft het nieuwe keukenconcept Urban van SieMatic! Het concept, waarbij alle keukenmeubelen los in de ruimte komen te staan, heeft een multifunctioneel meubel, dat is ontstaan met een knipoog naar de originele buffetkast uit 1929. De vernieuwende kast SieMatic 29 kan naar wens alle mogelijke functies hebben; van spoelen, koken en koelen, tot koffie zetten en opbergen.  

Een kast met alle mogelijke keuken functies

Aan het begin van de 20ste eeuw bestond een keuken uit een fornuis, een waterpomp, een tafel en een kast. De productie van buffetkasten legde destijds de basis voor het merk SieMatic en na vele jaren van ontwikkeling en innovatie op keukengebied komt SieMatic met Urban, een keukenconcept waarbij de meubelen weer los van elkaar staan. Center piece is de SieMatic 29, een kast waarin alle mogelijke functies kunnen worden ondergebracht, zoals spoelen, bereiden, koken, bakken, stomen, koelen, vriezen, afwassen, koffie zetten en opbergen. Compleet met alle daarvoor noodzakelijke aansluitpunten voor water, afvoer, gas en elektra, met geïntegreerde verlichting. Dit alles in een vernieuwend, tijdloos elegant design, naar keuze leverbaar in diverse uitvoeringen, zowel open als gesloten. Ook voor toepassing in andere ruimtes in huis.

De SieMatic 29 is ontwikkeld door het Berlijnse designbureau KINZO.

SieMatic keukenkast-buffetkast Urban met alle mogelijke functies: zoals spoelen, bereiden, koken, bakken, stomen, koelen, vriezen, afwassen, koffie zetten en opbergen. Compleet met alle daarvoor noodzakelijke aansluitpunten voor water, afvoer, gas en elektra, met geïntegreerde verlichting. Dit alles in een vernieuwend, tijdloos elegant design, naar keuze leverbaar in diverse uitvoeringen, zowel open als gesloten.

keukenconcept SieMatic 29 Urban met veel functies, zoals spoelen, bereiden, koken, bakken, stomen, koelen, vriezen, afwassen, koffie zetten en opbergen. Compleet met alle daarvoor noodzakelijke aansluitpunten voor water, afvoer, gas en elektra, met geïntegreerde verlichting. Dit alles in een vernieuwend, tijdloos elegant design, naar keuze leverbaar in diverse uitvoeringen, zowel open als gesloten.

SieMatic Urban Lifestyle

Het nieuwe keukenconcept SieMatic URBAN Lifestyle heeft functionele kasten-combinaties in verschillende breedtes en met gesloten deuren en laden of open planken. Met prachtige oplossingen voor geïntegreerde ovens, vaatwasser en koelers. De meubels worden los van elkaar geplaatst en juist daarom ook zeer geschikt voor een appartement of loft in de stad. Lees hier meer over dit concept

SieMatic Urban keukenconcept met losse meubelen

SieMatic Urban los keukenmeubel met inbouwapparatuur

SieMatic Urban kook- en spoeleiland

Brochure over Multifunctionele SieMatic 'keukenkast' met knipoog naar vroeger aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP