pinterest
Kleur in de keuken

Kleur in de keuken

Het schilderen van keukenkastjes en muren is dé manier om je keuken een andere look te geven. Kies voor harmonieuze kleuren op zowel kastjes als muren voor meer samenhang of verf met contrasterende tinten voor een gedurfde uitstraling. Aangezien de keuken een drukbezochte ruimte is, biedt Paint & Paper Library krachtige finishes die duurzaam zijn en bescherming bieden. Bovendien zijn de finishes afneembaar, wat in de keuken natuurlijk handig is.

Afneembaar en praktisch

FotoKleur in de keuken

Kleur toevoegen aan je keuken is dus eigenlijk heel eenvoudig. Wat je nodig hebt is hoogwaardige verf, die ook nog eens enorm praktisch is. Multi-inzetbare finishes en zelf-primerend, zodat er geen grondverf meer nodig is. Deze kenmerken zorgen ervoor dat je de keuken snel en mooi een make-over kunt geven. Omdat de finishes afneembaar zijn, zijn ze juist handig op de achterwand op plekken waar water gebruikt wordt en waar wordt gekookt.

LEES OOK: Binnenkijken in een kleurrijke keuken

Een blik verf voor een muur

FotoKleur in de keuken

De milieuvriendelijke, watergedragen finishes van Paint & Paper Library komen in verschillende glansgradaties: Architects' Matt (mat), Architects' Eggshell (lichtglanzend), Architects' Satinwood (zijdeglans) en Architects' Gloss (hoogglans). Deze zijn geschikt voor diverse ondergronden, zoals muren, houtwerk, metaal, kunststof en tegels. Met één blik verf kun je dus moeiteloos de muur, het houtwerk en zelfs tegelwerk verven.

Behang voor de keuken make-over

FotoKleur in de keuken

Voor extra levendigheid in de keuken voeg je behang toe met bijvoorbeeld een speels element. Vaak hebben verfmerken ook behang dat perfect is afgestemd op het verfkleurenpalet, waardoor je makkelijk mooie combinaties kunt maken. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van behang, mede omdat veel soorten ook af te nemen zijn, is dit ook ideaal voor gebruik in de keuken.

LEES OOK: Maak je keuken levendig met deze kleurrijke tips

Bron: Paint & Paper Library

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen