pinterest
Inductiefornuis dat past bij de keukentrends

Inductiefornuis dat past bij de keukentrends

Ben je een liefhebber van de keukentrends? Dan zijn donkere kleuren hot voor jouw droomkeuken. Tel daarbij de populariteit van inductie koken op en liefde voor lekker koken en je komt uit bij het chique antraciet inductiefornuis met een matte afwerking van Stoves. Wat een mooi item voor je keuken!

Keukentrends

Daar waar enkele jaren geleden veel mensen kozen voor een hoogglans keuken, zie je nu een tegenovergestelde beweging. We zien een voorkeur voor stijlvolle donkere kleuren, waar rust en balans de boventoon voeren. Contrasterende materialen geven een keuken meer diepte. Daarom ligt in het geval van een effen donkere keuken de nadruk vooral op een mix van materiaalgebruik en afwerking. Mat en glans kunnen goed worden gecombineerd. En dat brengt ons bij het volgende droomitem voor de keuken!

FotoInductiefornuis dat past bij de keukentrends

Richmond Deluxe

Stoves speelt met het nieuwe antraciet inductie fornuis met een matte afwerking (ook als gasfornuis verkrijgbaar) in op de donkere keukentrend. Naast kleur ligt bij deze vrijstaande Richmond Deluxe fornuizen de nadruk op materiaalgebruik, afwerking en functionaliteit. Zowel het bedieningspaneel als de deuren zijn mat antraciet.
Het fornuis past door zijn unieke uitstraling in elke keuken, of deze nu een landelijke stijl heeft of juist een moderne, industriële look. Het fornuis is leverbaar in 90, 100 of 110 cm, dus altijd passend in ieder keukenontwerp en een ideale alleskunner.

Van kleur wisselen

Mocht de “chique tijdloosheid” van een mat antraciet fornuis toch gaan vervelen dan biedt Stoves de mogelijkheid om de kleur eenvoudig aan te passen naar elke denkbare RAL- kleur. Dit gebeurt in de vorm van een extra set deuren. De standaard geleverde deuren zijn vervolgens eenvoudig thuis te verwisselen.

De voordelen van een vrijstaand fornuis

Ook al blijft de look & feel van een keuken één van de meest ingewikkelde zaken bij het samenstellen van een nieuwe keuken, functionaliteit en energieverbruik van apparatuur speelt ook een steeds grotere rol. Zo is met alle aandacht voor gezond koken één oven al snel te weinig. Een kleine pizza verwarmen in een grote oven is het voorbeeld van energieverspilling en koken op inductie wint, al dan niet door de overheid gestimuleerd, sterk aan populariteit.

De Richmond Deluxe fornuizen bieden een alles-in-één concept. Ze beschikken over meerdere multifunctionele ovens met een extra ontdooi-, sudder- en een broodrijsfunctie. Dankzij de meerdere ovens kunnen er tegelijkertijd verschillende gerechten worden bereid. Naast een gietijzeren grillplaat en een maxi-grill over de gehele breedte met telescopische geleiders hebben ze ook een interessant “Steam & Infuse” accessoire pakket, waarbij het gerecht van binnen gestoomd wordt en van buiten crispy blijft.

Het Richmond Deluxe gasfornuis is in de mat antraciete versie verkrijgbaar in de breedtematen 90 cm en 110 cm. Het inductiefornuis in de maten 90 cm, 100 cm en 110 cm.

Meer weten over de fornuizen van Stoves? Kijk dan hier en vraag vrijblijvend informatie aan!

FotoInductiefornuis dat past bij de keukentrends

Informatie aanvragen bij Stoves

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen