pinterest
Stoves fornuizen in alle kleuren van de regenboog

Stoves fornuizen in alle kleuren van de regenboog

Ben je op zoek naar een robuust fornuis om al je kookkunsten op los te laten? Hou je van een echte eyecatcher in de keuken? Fornuizen zijn tegenwoordig vaak een culinair wonder en ze zijn ook nog verkrijgbaar in mooie kleuren. Uitblinker op het gebied van gekleurde fornuizen is fabrikant Stoves.

Kleur bekennen

Steeds meer mensen kiezen voor kleur in de keuken. Durf jij kleur te bekennen? Kies dan voor een Richmond Deluxe Colour fornuis. Het concept is simpel: de basis is het complete fornuis met heel veel aantrekkelijke functionaliteiten. Als extra feature kies je deuren in een kleur die bij jouw keuken, stijl en persoonlijkheid past. Liever een andere kleur? Geen probleem want Stoves levert het fornuis met een luxe poedercoating in alle kleuren van de regenboog. Alleen het bedieningsfront is zwart en de kleur komt als extra set verwisselbare deuren. Zo is het mogelijk om een neutrale en tijdloze oven te hebben, die kan veranderen in een uitbundige eyecatcher in de keuken. 

Koken als een echte chef

Het Richmond fornuis van Stoves is de optelsom van stijlvolle vormgeving en techniek en past erg goed in een klassieke keuken, maar de strakke lijnen komen ook in een moderne keuken erg goed tot hun recht. 

Het fornuis is geschikt voor alle kooktechnieken en daarom ideaal voor Bourgondiërs die thuis hun eigen restaurantkeuken ambiëren. Alle bereidingen zijn mogelijk; met dit fornuis geef je de mooiste gerechten door met de juiste cuisson. De fornuizen van 90, 100 of 110 cm breed hebben 5 inductie kookzones die regelbaar zijn door middel van tiptoets slide control met onder andere powerboost-functie, die ideaal is om te wokken of om vlees snel aan te braden. 

Met de vier ovens kan je tegelijkertijd op verschillende temperaturen gerechten bereiden. Er is een elektrische heteluchtoven voor gelijkmatige verwarming en een constante temperatuur. In de elektrische multifunctionele oven kun je kiezen uit negen verschillende ovenstanden: hetelucht, boven- en onderwarmte en circulatiegrillen. De grilloven is perfect voor het krokante laagje op de pommes gratin. Met de sudderoven maak je heerlijke slow cooking gerechten. Door de lage temperatuur blijven belangrijke voedingsstoffen in het eten bewaard. Ideaal voor stoofpotten, bouillons of fonds. Dankzij de afwerking is de oven eenvoudig te reinigen.

Ruim 200 kleuren

FotoStoves fornuizen in alle kleuren van de regenboog

Het Richmond fornuis leent zich prima voor een eigentijds, maar ook een beetje eigenwijs tintje. Is Thunder Blue de kleur van je keuken? Of mag het nog meer uitgesproken zijn met bijvoorbeeld Mojito Mint-groen? Met de Richmond modellen is dit geen enkel issue. Alle kleuren van de regenboog, oftewel ruim 200 RAL kleuren zijn leverbaar. Uitgekeken op de kleur? Dan kunnen de originele zwarte of crème-kleurige deuren weer geplaatst worden. Of bestel weer een extra set deuren in een andere trendy, RAL kleur. De keuken heeft dan gelijk een mini-make-over.

Wil jij een Stoves fornuis kopen, maar heb je een vraag of gewoon behoefte aan extra informatie? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met STOVES op. Zij helpen en adviseren je namelijk graag!

Informatie aanvragen bij Stoves

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen