Stoves fornuizen: for the love of cooking

Een Stoves fornuis is het middelpunt van je keuken. Bepaal zelf het formaat, model en zelfs de kleur, want je kan naast het zwarte model kiezen uit meer dan 200 kleuren! Fornuis Richmond past altijd in een landelijke, industriële of stoere stijl. Naast de Richmond zijn er ook de Sterling en Precision. Deze twee fornuizen hebben een moderne en strakke uitstraling. Of je mixt & matcht zelf, want over smaak valt niet te twisten.

Wat maakt een Stoves fornuis zo uniek

Stoves fornuizen worden met de hand gemaakt met oog voor ieder detail en bevatten veel innovatieve technieken en functionaliteiten. De beide ranges Sterling en Richmond hebben uitgebreide functies die de ovens zeer multifunctioneel maken en meer kunnen dan een ander fornuis.

Stoves Sterling fornuis met afzuigkap met strakke uitstraling #stoves #fornuis #keuken #keukeninspiratie

Stoves Sterling 1100 Gas Thru Glass

Inductie of gas

Een diner voor een grote groep vrienden maken? Geen probleem, want met de vier ovens is er ruimte genoeg om de meest heerlijke gerechten te maken! Bovendien worden alle fornuizen ook in inductie-uitvoering gemaakt. Je stelt de tijd per kookzone in en vergroot zo je kookgemak want zo kun jij ondertussen bezig met de andere ingrediënten uit het gerecht.

Stoves Richmond fornuis met afzuigkap met landelijke uitstraling #stoves #fornuis #keuken #keukeninspiratie

Stoves Richmond 900DF

Stoves fornuis Precision S1100 DF #fornuis #stoves #stovesfornuizen #keuken #keukendesign #modernekeuken

Stoves Precision S1100 DF

Stijlvolle & solide vormgeving en techniek

Een Stoves fornuis is de optelsom van stijlvolle vormgeving en techniek. Wanneer je draait aan de knoppen van het solide fornuis of de pannendragers optilt, voel je het gewicht en de kwaliteit van het materiaal. 

Stoves fornuis met wokbrander #stoves #stovesfornuis #wok #wokbrander #keukeninspiratie

De verschillende soorten ovens inspireren om heerlijk te koken door de vernuftige technieken...

Ovens van een Stoves fornuis #stoves #stovesfornuis #ovens #keukeninspiratie

Maar liefst vier verschillende ovens inspireren om heerlijk te kokkerellen. Zo wordt de onderwarmte ventilator gebruikt om bijvoorbeeld taartbodems te bakken; het element zorgt ervoor dat de taartbodem wordt gebakken terwijl de ventilator de lucht rond de vulling circuleert. Met de oven-splitter 
kan je de longdoor oven in de Deluxe 90 cm uitvoering opsplitsen in twee separate ovens. Deze ovens kunnen individueel worden bediend voor de meest optimale gebruiksmogelijkheden. 

Oven van een Stoves fornuis #oven #stoves #stovesfornuis #keukeninspiratie

De warmte van de grill circuleert door middel van de ventilator door de oven. Daardoor is het niet nodig het gerecht om te draaien. En je kan grillen over de gehele breedte van de oven met de bijgesloten braadslede van 41 cm.

Stoves fornuis met vier ovens #stovesfornuis #stoves #fornuis #koken #keukeninspiratie #ovens

De ovenroosters zijn van hoogwaardige, zware kwaliteit. De sudder functie met een temperatuur van circa 80-90 graden zorgt voor een langzame garing van voedsel. De speciale grilloven met uniek grill element geeft ieder gerecht een heerlijk krokante korst. Deze functie kan ook gebruikt worden bij kleinere gerechten: selectief en gericht zodat het duurzaam en energiezuinig in het gebruik is.

Welk fornuis is jouw favoriet? Vraag hier informatie aan en bekijk op de website van Stoves wat de verschillen zijn. Doorloop het stappenplan en vind jouw perfecte fornuis. Twijfel je? Neem dan gerust contact op met Stoves voor persoonlijk advies. For the love of cooking!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen