pinterest
RestyleXL: Keukens van sloophout

RestyleXL: Keukens van sloophout

Sloophouten keukens, duurzaam steigerhout, natuurlijke boomstamtafels: ze sluiten allemaal perfect aan bij de huidige interieurtrends. Restyle XL uit Oudewater is leverancier van trendproducten van steigerhout. Een keuken van RestyleXL is een uniek en hoogwaardig product. Een meubel van Nederlandse bodem, vervaardigd in eigen werkplaats. Lees hier alles over de keukens van RestyleXL.

FotoRestyleXL: Keukens van sloophout

Foto: Keukens Landelijke Stijl

 

FotoRestyleXL: Keukens van sloophout

Foto: Keukens Landelijke Stijl

Interieurtrends

De sloophouten keukens van RestyleXL sluiten aan bij de warme en aardse interieurtrends van dit jaar. Na een lange boswandeling met een wijntje en een hapje aan de keukentafel, haardvuur en de kaarsjes aan … We zoeken het niet te ver van huis, maar blijven in de vertrouwde omgeving, dicht bij de deur. En daar willen we geen strakke, minimalistische interieurs meer, maar een rijkdom aan warme kleuren en zachte stoffen.  Organische vormen en warme, aardse kleuren. Denk hierbij aan donkerbruin, bordeauxrood, steenrood en groen; de kleuren van modder en stof.

FotoRestyleXL: Keukens van sloophout   FotoRestyleXL: Keukens van sloophout


Sloophouten keukens van RestyleXL

De interieurtrends passen goed bij sloophouten keukens. Dit sloophout krijgt zijn authentieke karakter door de invloed van de weersomstandigheden. Regen, wind en zon geven het hout een uniek karakter. Verder zorgen ook bouwmaterialen zoals cement ervoor dat het hout zijn grijze kleur krijgt. Daarnaast is het hergebruik van hout ecologisch en duurzaam. Oud hout krijgt zo een tweede leven. RestyleXL is expert op het gebied van sloop- en steigerhouten keukens. Elk exemplaar is uniek en op maat gemaakt. In elke gewenste uitstraling: klassiek of design en modern.

FotoRestyleXL: Keukens van sloophout

Prachtige combinaties met sloophout

Met de sloophouten keukens van RestyleXL maakt u een statement: u geeft het hout een tweede kans. Oude en nieuwe materialen worden samengebracht. De keukens zijn prachtig te combineren met een rvs keukenblad, een betonnen of natuurstenen werkblad of zelfs een massief stalen blad. Een steigerhouten keuken kan worden gecombineerd met een wit glanzend composiet werkblad, een luxe plafondafzuiging en geïntegreerde PittCooking. Een andere keuken bestaat weer uit hoogglansfronten  met een houten blad. Met bijvoorbeeld een betonnen gietvloer krijgt de keuken een heel andere uitstraling. Uiteraard in combinatie met de modernste inbouwapparatuur. Alle keukens hebben massief houten deuren en worden traditioneel op maat gemaakt. RestyleXL gebruikt eerlijke materialen en biedt een mooi product, waardoor klanten uit zowel Nederland als België het bedrijf weten te vinden.

FotoRestyleXL: Keukens van sloophout   FotoRestyleXL: Keukens van sloophout


De showroom van RestyleXL

Het uitzoeken en samenstellen van een keuken uitzoeken bij RestyleXL is eigenlijk heel eenvoudig: uw wensen staan centraal. Laat u inspireren door de keukens in de showroom en stel vervolgens uw eigen keuken samen. Alles is mogelijk. Een design keuken bijvoorbeeld, gemaakt van oud hout gecombineerd met hoogglans kasten, een strak betonnen aanrechtblad en de meest moderne inbouwapparatuur. Of een landelijke keuken geheel vervaardigd van oud eiken- of steigerhout. De maten van uw keuken, de afwerking, het kleurgebruik: u bepaalt zelf hoe uw droomkeuken eruitziet. Restyle XL uit Oudewater is leverancier van trendproducten van steigerhout. Kopen bij RestyleXL betekent kiezen voor een uniek, hoogwaardig product. Een meubel van Nederlandse bodem, vervaardigd in eigen werkplaats.

ADRES: Elzenweg 21-H, 3421 TT Oudewater (NL) | Tel: +31 (0)348-56 27 02 | E-MAIL info@restyle.nl | WEBSITE: www.restylexl.nl

 

Informatie aanvragen bij RestyleXL

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen