pinterest
De verborgen schatten van PITT Cooking

De verborgen schatten van PITT Cooking

PITT Cookingheeft veel te verbergen. En dat is maar goed ook, want die verborgen ‘schatten’ vormen de belangrijkste kern om efficiënt en veilig te koken. Het geheim van PITT Cooking is niet zichtbaar, maar merkbaar aanwezig. Verborgen onder keukenbladen van Dekker Zevenhuizen of Kemie schuilt de kern van dit succesvolle merk.

Met alleen de schitterende branders in het zicht, wordt een strak en uiterst fraai beeld gecreëerd.

FotoDe verborgen schatten van PITT Cooking

Het concept van PITT Cooking heeft een uitgesproken en herkenbaar design, dat perfect aansluit bij het totaalbeeld van de keukenontwerpen van nu. Met alleen de schitterende branders in het zicht, wordt een strak, slim en uiterst fraai beeld gecreëerd. De pannendragers en de branders zijn de blikvangers; de perfecte technologie het goed bewaarde geheim.

De vlakke, bijna architectonische uitstraling die wordt gecreëerd door de pannendragers en de branders te combineren met de schitterende keukenbladen van Dekker Zevenhuizen of Kemie heeft Nederland veroverd. De intelligente, innovatieve apparatuur van PITT Cooking is van hoogwaardige kwaliteit, functioneel en kan volledig worden afgestemd op ieders stijl van koken. Over de toepassing is zorgvuldig nagedacht met als uiteindelijk resultaat, dat alle onderdelen in perfecte harmonie samengaan.

Dutch Design

PITT Cooking is een KIWA GASTEC gecertificeerd product. KIWA GASTEC beoordeelt of de constructie aan de wettelijke veiligheidseisen voldoet. Maar ook of de (gas)uitstoot binnen de wettelijke waarden blijft. Dankzij dit keurmerk kan PITT Cooking de producten geheel in eigen beheer ontwerpen en produceren. In Nederland, want dat komt de kwaliteit enkel ten goede.

FotoDe verborgen schatten van PITT Cooking

PITT Cooking werkt met Nederlandse bladenleveranciers Dekker Zevenhuizen en Kemie. Een samenwerking die garant staat voor de allerbeste kwaliteiten: Composiet, Graniet, Beton/Terazzo, Glas, Keramiek, Corian, LG Hi-Macs, RVS, Green-Core & Top Core.

FotoDe verborgen schatten van PITT Cooking
Pitt Cooking in werkblad van beton

Perfect Technology

Het geheim van PITT Cooking schuilt in de unieke toepassing, die volledig op maat en naar wens van de gebruiker kan worden geïnstalleerd. Met de allerbeste kwaliteiten in materialen en de hoogste technologische toepassingen, die als verborgen schatten onder het keukenblad schuil gaan.

FotoDe verborgen schatten van PITT Cooking

Bron foto: ASWA Keukens


PITT Cooking biedt de mogelijkheid tot een ruime branderopzet voor het plaatsen van grote pannen (ook bij het inbouwen van een bladdiepte van 60 cm). PITT Cooking heeft bij de 11 basisopstellingen de branders in de verticale hartafstand 28 cm uit elkaar staan, dit t.o.v. de 20 cm bij de traditionele opstelling. Over de horizontale afstand is dit minstens 32 cm t.o.v. de 26 cm bij de traditionele opstelling. Bij de XL varianten is dit bij beide assen 5 cm meer. Door deze speciale techniek kan de al ruime basisopstelling probleemloos in een werkbladdiepte van 60 cm worden geplaatst. Bij de XL variant is dit al vanaf een werkbladdiepte van 65 cm mogelijk.

Unieke kenmerken van PITT Cooking:
(1) Gietijzeren, zeer compacte pannendragers (2) Onderhoudsgemak (3) 3 type branders: 2 KW, 3 KW, 30% hoog rendement 0.2-5 KW brander (4) Deze laatste brander maakt sudderen en wokken mogelijk (5)  Bediening uit een knop; doordraaien naar laag vermogen, rechts opdraaien naar max. 5 KW vermogen (6) Branders bestaan uit losse elementen (7) Geëmailleerd hitteschild in combinatie met een siliconen afdichtingsring, ter bescherming van het werkblad.  (8) Hoogwaardig aluminium bedieningsknoppen in een aluminium afdichtingsschaal

Kernwaarden van PITT Cooking:
• Afmeting branders traditionele kookplaat
• Horizontaal. 26 cm Verticaal. 20 cm
• PITT Horizontaal min 32 cm (XL +5 cm) Verticaal 28cm (XL + 5 cm)
• 23 modellen
• 11 configuraties
• 6 modulaire systemen
• 6 XL varianten
• Alle configuraties zijn eindeloos met elkaar te combineren
• Alle configuraties hebben slechts èèn vaste gasaansluiting

Op alle producten van PITT Cooking rust een volledige garantie van 5 jaar.

Dekker Zevenhuizen en Kemie geven op hun werkbladen de gebruikelijke garantie!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen