pinterest
Keukeninspiratie! Oud houten keuken van RestyleXL

Keukeninspiratie! Oud houten keuken van RestyleXL

Ben je op zoek naar een houten keuken met een landelijke en robuuste look? De redactie van UW Keuken spotte deze houten keuken van RestyleXL in het magazine Wonen in Landelijke stijl. Laat je inspireren door deze beauty van gerecycled hout.

Houten keuken in jaren twintig villa

De keuken is door RestyleXL op maat gemaakt en geplaatst in een verbouwde jaren twintig villa. Het eikenhout van de keuken is meer dan tweehonderd jaar oud en afkomstig uit een afgebroken burgemeesterswoning in Servië, dat geeft de kasten een robuust en doorleefd karakter en het hout kan tegen een stootje. De kasten en lades hebben stoere lange handgrepen van koud gewalst staal. De sobere keukenindeling past heel goed bij de ruige materialen. Door de langwerpige ruimte was het mogelijk om de keuken te plaatsen in paralelle opstelling met voor het raam een laag werkgedeelte spoelbak en vaatwasmachine. Het strakke werkblad is van keramiek en is een mooie combinatie bij het robuuste hout en de moderne alles in één kokend water kraan van Quooker

FotoKeukeninspiratie! Oud houten keuken van RestyleXL

Het stoere fornuis van Falcon heeft twee ovens: een hetelucht oven en een multifunctionele oven. Met de multifunctionele oven kan de bereidingswijze worden afgestemd op de gerechten. Boven het fornuis is de afzuigkap ingebouwd in een schouw van hetzelfde hout. Een schitterend detail!

FotoKeukeninspiratie! Oud houten keuken van RestyleXL

In de mooie hoge kastenwand aan de andere zijde van de keuken is de inbouwapparatuur en koel-vriescombinatie van Boretti geplaatst. De oud massief eiken kasten zijn afgewerkt met een matte twee componenten lak en hebben een antraciet kunststof binnenwerk.

FotoKeukeninspiratie! Oud houten keuken van RestyleXL

Bron:  Magazine Wonen in Landelijke Stijl
Fotografie: Denise Keus

FotoKeukeninspiratie! Oud houten keuken van RestyleXL

 

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen