pinterest
Hedendaags retro

Hedendaags retro

Vroeger was alles beter. Dat horen we vaak. Maar retro gecombineerd met hedendaagse techniek is the best of both worlds. Verschillende merken hebben zich gewaagd aan een 'ouderwetse' vormgeving van hun keukenapparatuur, gehuld in een modern jasje. En met succes!

Jaren '50 als inspiratie

FotoHedendaags retroDeze roze waterkoker van Smeg is geïnspireerd op de jaren '50 van de vorige eeuw en is inmiddels een stijlicoon te noemen. Hij is ook verkrijgbaar in andere leuke kleurtjes.

Pompoen als basis

FotoHedendaags retroHet accent van deze Poggenpohl keuken ligt bij de pompoenkleurige +VENOVO hoge kasten. De Urban Oasis heeft een waterpunt van terrazzo, dat niet zichtbaar is op de foto. De kleurcombinatie doet retro aan, maar deze keuken is in alles hypermodern.

Modern marmer

FotoHedendaags retroDe serie Classic van vtwonen tegels by Douglas & Jones laat een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje zien. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse en gewaagde wijze geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden. vtwonen fotografie Dennis Brandsma, styling Fietje Bruijn.

Gietijzer en inductie

FotoHedendaags retroDit elektrische ESSE 1000 X fornuis heeft een dubbele kookruimte. De drie inductiezones met gietijzeren platencombinatie en opvallend grote deksels zijn ontworpen voor de enthousiaste thuiskok. De warmtebesparende deksels zijn gemakkelijk op te tillen en zijn voorzien van een opvallend valscharnier, een kenmerk dat voor het eerst werd gebruikt in de jaren '50.

Duurzaam en retro

FotoHedendaags retroETNA haalt de frisse groene trendkleur van 2023 naar de keuken met deze retro uitziende koelkast. De duurzame special edition Volkswagen Bulli koelvriescombinatie is voorzien van allerlei technische hoogstandjes om groenten, vlees en fruit langer vers te houden. 

Messing afwerking

FotoHedendaags retro

Deze inductiekookplaat heeft vijf zones in glaskeramiek en maakt deel uit van de Nostalgie lijn uit de ILVE collectie. Dat is goed te zien aan de klassieke knoppen met messing afwerking. Prachtig gecombineerd met het mosgroene blad.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen