ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

Retro koelkasten van ETNA

Geef je keuken een zonnige en luxueuze uitstraling met een Retro koelkast. De nieuwe generatie Retro koel/vriescombinaties van ETNA geven je keuken een wow-effect met de look van toen en de duurzame technieken van nu: ze besparen ook nog eens energie en helpen voedselverspilling te voorkomen.


Sixties glamour in je keuken

De tijd dat de koelkast onopvallend in een hoekje staat, is voorbij. De mooie Retro modellen zijn verkrijgbaar in stijlvol Midnight Black Velvet, Silk Piña Colada of Sea Breeze Green. Een echte blikvanger waar designliefhebbers aan zal spreken. 

Extra lang vers en crispy

De ETNA Retro KVV793 met LED-verlichting is voorzien van de nieuwste technieken die passen bij een duurzame levensstijl. Groenten en fruit blijven extra lang crispy in de CrispZone lade met speciale luchtvochtigheidsregeling. Daarnaast is de koel/vriescombinatie voorzien van een Convert FreshZone lade; ideaal voor het bewaren van vlees en vis, maar ook in te stellen als extra lade voor groenten en fruit.


Je kunt er zeker van zijn dat de temperatuur overal stabiel is dankzij de MultiFlow 360° ventilatietechniek, waardoor voeding langer houdbaar blijft. De vriezer beschikt over een FastFreeze functie, zodat eten snel ingevroren wordt en voedingsstoffen en smaak beter behouden blijven. Dankzij de No-Frost Plus functie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien en blijft het koelgedeelte vrij van condens. Dit zorgt ook voor minder onnodig energieverbruik en past bij een duurzame levensstijl. Helemaal van deze tijd!

Kortom; design, duurzaamheid en gebruiksgemak stonden voorop bij de ontwikkeling van deze nieuwe Retro modellen in stijlvol beige, zwart en groen. Welke kleur is jouw favoriet? Bekijk hier alle modellen.


BROCHURE AANVRAGEN

ETNA -
ETNA

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen