pinterest
De glaskeramische kookplaat voor de keuken van de toekomst

De glaskeramische kookplaat voor de keuken van de toekomst

Bij een nieuwe keuken heb je heel veel te kiezen. Van de kleur van de kastjes tot het materiaal van het aanrechtblad. Kies je voor een kokend waterkraan? Welke oven past bij jouw kookwensen en waar plaats je bijvoorbeeld de afwasmachine ten opzichte van de spoelbak? Ook een energiezuinige en gebruiksvriendelijke kookplaat is een belangrijk element voor een stijlvolle en energiezuinige keuken. Daarover willen we je in dit artikel meer vertellen

FotoDe glaskeramische kookplaat voor de keuken van de toekomst

Futureproof koken

Een kookplaat hoeft namelijk niet per se saai, zwart en standaard te zijn. Duurzaam koken kan ook in stijl! De glaskeramische kookplaten van het gerenommeerde merk SCHOTT CERAN® hebben alle futureproof elementen die een kookplaat nu en in de toekomst nodig heeft en vormen de perfecte basis voor jouw manier van koken. Het glaskeramiek van SCHOTT CERAN® wordt gebruikt voor heel veel kookplaten van grote merken. Het maakt meer mogelijk in jouw keuken door de vooruitstrevende technologie, waardoor alles tijdens het koken eenvoudiger en leuker wordt. Met een design dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak. 

FotoDe glaskeramische kookplaat voor de keuken van de toekomst

Multifunctioneel & energiezuinig

Het SCHOTT CERAN® glas van de kookplaat zorgt voor een slim en multifunctioneel werkoppervlak dat moeiteloos meegaat met de veranderingen van de tijd. De kookplaten gaan heel erg lang mee, zijn krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ze bevatten diverse hightechfuncties om al je ideeën werkelijkheid te maken. Niet alleen kun je kiezen welke verwarmingstechnologie je wilt gebruiken (inductie, gas of elektrisch), maar ook of het glaskeramiek wit, zwart of transparant moet zijn. Hoe mooi is dat!

FotoDe glaskeramische kookplaat voor de keuken van de toekomst

Het extreem sterke en hittebestendige glas is slechts 4 mm dik en geeft de warmte supersnel door aan de pan wanneer je die op de kookplaat plaatst. De rest van het kookoppervlak blijft relatief koel, zodat je je niet kan branden. Deze hoge efficiëntie is energiezuinig dus goed voor je portemonnee én voor het milieu. Ook goed voor het milieu: het glaskeramiek is milieuvriendelijk geproduceerd.

Stijlvol design

Licht is een effectieve manier om de kookplaat te bedienen en sfeer in de keuken te creëren. De extra verlichtingsfuncties van de kookplaten zorgen voor een meer intuïtief, informatief en interactief kookoppervlak. De bedieningselementen, kookzones en zelfs andere digitale functies worden namelijk verlicht wanneer ze worden geschakeld. Bovendien geeft het licht visuele ondersteuning om informatie uit te wisselen, wanneer de plaat wordt aangesloten op andere slimme keukenapparatuur. Zo wordt je kookplaat een super strak designelement in de keuken.

FotoDe glaskeramische kookplaat voor de keuken van de toekomst

Of je nu de voorkeur geeft aan elektrisch koken, een keramische kookplaat of een moderne inductiekookplaat: voor de beste kookplaat zit je goed met SCHOTT CERAN® Wil je meer weten over de strakke kookoppervlakken? Bezoek de Schott Ceran website en volg dit mooie merk op Instagram en Facebook

FotoDe glaskeramische kookplaat voor de keuken van de toekomst

Schott Ceran

Jouw kookplaat. Speelveld en laboratorium in één.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen