Schott Ceran

Jouw kookplaat. Speelveld en laboratorium in één.

Slimmer koken met SCHOTT Ceran Luminoir

Koken op inductie of een elektrisch kookveld is een zuinige manier van koken. Bovendien staat zo’n glanzende zwarte kookplaat erg strak in de keuken. Extra verlichtingsfuncties maken van de kookplaten een meer intuïtief, informatief en interactief kookoppervlak en zorgen ervoor dat bedieningselementen, kookzones en zelfs andere digitale functies zichtbaar zijn wanneer ze worden geschakeld. En op het gebied van deze verlichting is er nieuws!

Innovatieve kookplaatverlichting

SCHOTT Ceran Luminoir

Moderne keukens zijn uitgerust met kookplaten die zowel hightech als een designelement in de keuken, zozeer zelfs dat zwart glaskeramiek de standaard is geworden voor inductie en elektrisch koken. Wanneer je begint met koken, ondersteunt het licht het kookproces visueel en maakt de voedselbereiding intuïtiever en slimmer dankzij de duidelijke kookzonemarkering, het display en de gezellige sfeer. Bovendien geeft het licht visuele ondersteuning om informatie uit te wisselen, wanneer ze worden aangesloten op andere slimme keukenapparatuur. 

Wit licht: CERAN Luminoir

Waar tot nu toe vooral rood wordt gebruikt in kookzones en in het digitale scherm op kookplaten, heeft wit licht de toekomst, volgens SCHOTT CERAN. Daarom hebben de ingenieurs SCHOTT CERAN Luminoir™ ontwikkeld met slimmere en helderdere verlichtingsmogelijkheden. Het glaskeramische materiaal laat wit licht vier keer helderder schijnen en zorgt voor een levendige kookervaring. De kookplaat van glaskeramiek ziet er op elk moment van de dag diepzwart en stijlvol uit. Een echt designstatement in je keuken.


Of je nu de voorkeur geeft aan elektrisch koken of een moderne inductiekookplaat: SCHOTT CERAN®-glaskeramiek past overal op en vormt de perfecte basis voor jouw manier van koken. Wil je meer weten over de strakke kookoppervlakken van SCHOTT? Bezoek de Schott Ceran website


PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen