pinterest
ETNA en IXXI: artistieke eyecatchers in de keuken

ETNA en IXXI: artistieke eyecatchers in de keuken

De koelkasten van nu zijn vaak zo mooi, dat we ze niet meer willen verstoppen achter een frontje of in een hoekje van de keuken. Met een retro koelkast heb je zelfs een echte eyecatcher in je keuken! Het Nederlandse merk ETNA maakt haar Retro koelkasten nog mooier en leuker door middel van een samenwerking met IXXI, waardoor je met één aankoop twee coole blikvangers aan je keuken kan toevoegen. In dit artikel vertellen we je meer over deze actie.  

FotoETNA en IXXI: artistieke eyecatchers in de keuken

Retro koelkasten

De ETNA Retro koelkasten zijn tijdloze klassiekers voor eigentijdse interieurjunkies; in de trendkleur groen, in zwart of beige en voorzien van duurzame functionaliteiten geven ze je keuken de looks van toen met de luxe van nu. Het merk sluit qua uitstraling en visie helemaal aan op IXXI; trendy, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. 

ACTIE: Bij aankoop van een ETNA Retro koelkast krijg je nu een IXXI waardebon van 100,- euro cadeau!

Wanneer je nu een ETNA Retro koelkast koopt, krijg je een IXXI waardebon cadeau. IXXI biedt kunst in een modern jasje, in iedere smaak én in elk gewenst formaat. Met het modulaire systeem van IXXI kun je zelf een wanddecoratie samenstellen. Van een collage van vakantiefoto’s tot een collectie-item zoals ‘the Milkmaid 21st Century’, op de IXXI site maakt iedereen in een paar klikken een eyecatcher voor naast jouw retro. 

De ETNA Retro koelen IXXI actie loopt tot en met 30 juli 2023. Na aanschaf van een Retro koelkast bij een van de deelnemende dealers kun je de IXXI waardebon aanvragen via etna.nl/acties. Kijk voor meer informatie op de ETNA website

ETNA

ETNA maakt kwaliteit betaalbaar, al meer dan 165 jaar

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen