pinterest
Duurzaam afwassen met Marcel’s Green Soap

Duurzaam afwassen met Marcel’s Green Soap

Afwassen, het is niet bepaald ieders favoriete klus. Met Marcel’s Green Soap wordt afwassen niet alleen een stuk leuker, maar ook beter voor de planeet. Hier lees je hoe je duurzaam kunt afwassen met Marcel's producten en tegelijkertijd zorgt voor een schonere wereld. En met de kortingscode die wij voor je hebben is het ook nog eens fijn voor je portemonnee! 

FotoDuurzaam afwassen met Marcel’s Green Soap

Marcel’s Green Soap afwasmiddel is gemaakt met plantaardige ingrediënten die zacht zijn voor je huid én de planeet. Het afwasmiddel is verrijkt met een heerlijke geur, zodat afwassen een heuse geurbeleving wordt. Geen saaie klus meer, maar een ontspannen momentje.

Slim afwassen zonder verspilling

Laat de kraan niet lopen tijdens het afwassen. Vul een ouderwets teiltje met sop en doe hierin je afwas. Dit bespaart liters water. Heb je een vaatwasser? Spoel dan je servies niet af onder de kraan, maar gebruik keukenpapier of een mes om etensresten te verwijderen. Dit bespaart niet alleen water, maar zorgt er ook voor dat je vaatwasser efficiënter werkt.

Wil je minder plastic gebruiken? Marcel’s Green Soap helpt je daarbij. Hun producten zijn verpakt in recyclebaar plastic en voor veel van de producten zijn er refills beschikbaar. Dit betekent dat je je flessen kunt hervullen in plaats van nieuwe te kopen. Hiermee bespaar je geld, vermindert vrachtverkeer en voorkom je een berg aan plastic afval. Duurzaam en voordelig!

Wil je de producten van Marcel's Green Soap zelf ervaren? Gebruik de kortingscode UWKEUKEN20 en krijg 20% korting op je aankoop. Zo wordt duurzaam afwassen nog aantrekkelijker!

Duurzame vaatwastabletten

De vaatwastabletten van Marcel’s Green Soap zijn een milieuvriendelijke keuze. Ze bevatten geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Sterker nog, ze zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zijn minstens 99% biologisch afbreekbaar. De tabletten zijn verpakt in een oplosbare folie, dus geen zorgen over achtergebleven plastic in de machine of het milieu. Vergeet niet het doosje in de papierbak te gooien.

FotoDuurzaam afwassen met Marcel’s Green Soap

Een open deur misschien, maar toch onmisbaar: zet de vaatwasser pas aan als deze helemaal vol zit. Gebruik daarnaast de eco-stand van je machine om water en energie te besparen. Kleine aanpassingen maken een groot verschil!

Lees ook: Tips voor een grote voorjaarsschoonmaak!

Schoon en stralend aanrecht

Nadat de afwas gedaan is, is het tijd om je keuken te laten stralen. Gebruik de Marcel’s Green Soap keukenreiniger spray voor een schoon aanrecht zonder chemicaliën. Deze spray is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van aangekoekt vet en laat je aanrecht, keukenkastjes en kookplaat weer glimmen als nooit tevoren.

Bekijk het volledige aanbod op marcelsgreensoap.com.

Bestel hier het nieuwste keukenmagazine, bomvol tips en inspiratie

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen