Blanco

BLANCO UNIT: spoeltafel, keukenkraan en afvalsysteem perfect op elkaar afgestemd.

Afval scheiden doe je in de keuken met BLANCO

We weten dat het moet, afval scheiden. BLANCO maakt het ons makkelijk, door dit alvast in de keuken tijdens het uitpakken van de boodschappen of koken te doen. Het afvalsysteem FLEXON II van BLANCO heeft gedeelde lades die het een eenvoudig klusje maken om de verschillende verpakkingen en etensresten te scheiden. 

Afval scheiden was nog nooit zo makkelijk

Afval scheiden kun je op verschillende manieren doen. Een makkelijke manier is om gebruik te maken van afvalsscheiders, zoals afvalscheidingsbakken met afzonderlijke compartimenten, afvalemmers met sorteerdeksels, prullenbakjes op het werkblad of zakken voor afvalscheiding in de keuken. De verschillende lades in het afvalsysteem FLEXON II van BLANCO maken het afval scheiden zo makkelijk. De nieuwe FLEXON II Low reeks biedt een grotere variabiliteit in de keukenplanning en is beschikbaar in de meest hangbare onderkastmaten. De Low-versie is ruimtebeparend wat betekent dat maar 50 % van de onderkast bezet is. 

En eenvoudig te installeren 

Het nieuwe afvalsysteem is zo geïnstalleerd en heeft naast de grote bakken ook kleinere voor bijvoorbeeld gft-afval. Het hele systeem is te personaliseren naar eigen gebruik. Zo kun je er papierafval, glas, restafval als chipsverpakkingen en biologisch afval in kwijt. Check de afvalregels bij jouw gemeente om op de hoogte te zijn of er een specifieke manier van afval scheiden is. 
PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen