pinterest
Deze energiezuinige vriezers komen als beste uit de test

Deze energiezuinige vriezers komen als beste uit de test

Meerdere keren per jaar worden vriezers van verschillende merken getest door de Consumentenbond. Bij de test worden de (in)vriesprestatie en het energiegebruik gemeten. Daarnaast worden de vriezers beoordeeld op geluid, gebruiksgemak en bruikbare ruimte. Hieraan worden cijfers gegeven waarna het gemiddelde de uiteindelijke score bepaald.

Wij houden deze onafhankelijke testen natuurlijk altijd goed in de gaten om onze lezers op de hoogte te houden. In dit artikel lees je welke vriezers dit jaar het beste uit de test zijn gekomen!

FotoDeze energiezuinige vriezers komen als beste uit de test

Liebherr vriezers

Uit de meest recente test zijn maar liefst 3 Liebherr vriezers op het podium geëindigd. Diepvrieskasten FNe 4625 van 145,5 centimeter en de 20 centimeter hogere FNe 5026 komen als ‘Beste uit de test’ met een 8,9 en de kleinste van het drietal is uitgeroepen tot ‘Beste koop’. Hiermee verdienen deze vrijstaande vriezers het predicaat 'Beste uit de test'.

Een belangrijk onderdeel van de totstandkoming van de winnaar is het energiegebruik van de apparaten. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de aanschafprijs maar ook de te verwachten energiekosten over 10 jaar. De Liebherr vrieskasten zijn zulke 'slimme' vriezers, dat ze hun podiumplaats dik verdienen. 

FotoDeze energiezuinige vriezers komen als beste uit de test

En slim vriezen heeft veel invloed op je energierekening. Je koelkast en vriezer staan namelijk 365 dagen per jaar, 24 uur per dag aan en behoren daardoor tot de grootste elektriciteitsgebruikers in het huishouden. Een zuinige koel en vrieskast zal niet alleen direct een positief effect hebben op je energierekening maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan een beter klimaat.

Slimmer vriezen

De Liebherr NoFrost vrieskasten hebben ook nog eens handige functies, je hoeft ze bijvoorbeeld nooit te ontdooien en door EasyOpen is de deur moeiteloos achter elkaar te openen en te sluiten. De SpaceBox heeft plaats voor grote verpakkingen en het invriesplateau is perfect voor het invriezen van vruchten en kruiden. Dankzij FrostProtect zijn de vrieskasten ook geschikt voor plaatsing in een onverwarmde ruimte vanaf -15°C.

Met de optionele SmartDeviceBox zijn er mooie extra functies zoals bijvoorbeeld de BottleTimer: ontvang een bericht wanneer uw drankfles is afgekoeld.

FotoDeze energiezuinige vriezers komen als beste uit de test

Meer weten over deze producten? Vraag informatie aan of bezoek een verkooppunt in de buurt

Bekijk hier meer koel en vrieskasten van Liebherr

Liebherr

You Cook. We Cool.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen