pinterest
Energiebesparen met de zuinigste vrieskasten van Liebherr

Energiebesparen met de zuinigste vrieskasten van Liebherr

Energiebesparing is steeds belangrijker; niet alleen voor het milieu, maar ook voor de portemonnee is een laag energieverbruik in huis belangrijk. De keuken is een ruimte waar we veel energie kunnen besparen, bijvoorbeeld op het koelen en vriezen. De koelkast en vriezer staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag aan en behoren daardoor tot de grootste elektriciteitsgebruikers in het huishouden.

Bij het ontwerpen van de nieuwste keukenapparaten is maximale energie-efficiëntie daarom ook één van de pijlers van Liebherr, de specialist in koelen en vriezen. In dit artikel lees je meer over de nieuwe diepvrieskasten van Liebherr, die met energielabel C behoren tot de zuinigste diepvrieskasten in de markt. 

Maximaal vers & nooit meer ontdooien

De nieuwste 70 cm brede vrijstaande diepvriezers hebben een strak design en moderne functies waardoor levensmiddelen 'maximaal vers' blijven. De NoFrost-technologie bevindt zich in de nieuwe modellen in de sokkel van het apparaat en is gemakkelijk toegankelijk wanneer dat nodig is. NoFrost beschermt de diepvrieskast tegen ongewenste ijsvorming. Een laag ijs in de vriezer leidt al snel tot 20% meer energieverbruik.

FotoEnergiebesparen met de zuinigste vrieskasten van Liebherr

Voordelen van NoFrost: verpakkingen blijven leesbaar en vriezen niet aan elkaar, nooit meer moeizaam en tijdrovend ontdooien, geld besparen en meer tijd hebben voor andere dingen. 

Geschikt voor plaatsing in onverwarmde ruimte

FrostProtect is geïntegreerd in alle diepvrieskasten, wat meer flexibiliteit biedt bij de keuze van de installatieplaats. Het apparaat werkt perfect, zelfs bij omgevingstemperaturen tot -15 graden Celsius. De nieuwe apparaten onderscheiden zich als echte allrounders. Behalve een laag stroomverbruik en een laag geluidsniveau bieden ze optimale koelprestaties en een groot koelvolume. En dankzij de hoogwaardige materialen, ook een lange levensduur.

Peak en Plus serie

De diepvrieskasten uit de Peak serie onderscheiden zich door: een energiezuinig C label, volledig uittrekbare laden op telescooprails, Touch & Swipe kleurendisplay, LED verlichting en EasyTwist-Ice voor comfortabel ijsblokjes maken. De deur van de vrieskast gesloten maar iets vergeten te pakken: met de standaard EasyOpen opent de deur soepel en gemakkelijk. Zelfs meerdere keren achter elkaar. Naast de modellen uit de Peak serie zijn deze ook verkrijgbaar in de iets eenvoudigere Plus uitvoering.

Het vervangen van je oude koel- of vrieskast door een zuinige nieuwe koelkast zal niet alleen direct een positief effect hebben op je energierekening, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan het klimaat. Wil je weten welke koel-/vrieskast het best bij jou past? Kijk op de website van Liebherr.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen