De perfecte koelkasten van Liebherr

Liebherr is een van de winnaars van de German Design Awards 2023 voor de nieuwste serie vrijstaande koelkasten. Het stijlvolle design en de intelligente vershoudtechnologieën gaven de doorslag voor het winnen van deze belangrijke prijs. In totaal ontvingen zeven koelkasten van de Prime en Peak serie en de side-by-side modellen uit de peak serie de felbegeerde onderscheiding voor uitmuntend productdesign.

Gebruiksvriendelijk en tijdloos design


De nieuwste vrijstaande apparaten van Liebherr vielen op door het concept en ontwerp om grenzeloze versheid te leveren, dat ze een prijs wonnen. De German Design Award: Excellent Product Design Kitchen 2023 kan zich helemaal vinden in het logische totaalbeeld van de koelkasten, die zich onderscheiden door hoogwaardige materialen, rechtlijnige vormen en een uniek uitrustingsdesign in het interieur. Het moet heerlijk zijn om hier je boodschappen in te bewaren en 's avonds de deuren te openen om een gerecht te gaan koken. 

Levensmiddelen blijven langer goed

Ze zijn een lust voor het oog, vanwege de hoogwaardige materialen van de Prime en Peak series, die gekenmerkt worden door stijlvol vormgegeven modellen voorzien van edele materialen. Ook in het interieur van de koelapparaten gebruikt Liebherr roestvrijstaal, dat ongewenste vochtigheid en bevriezing voorkomt en daardoor bijzonder hygiënisch is voor het bewaren van levensmiddelen. Ze blijven langer vers en dat proef je uiteindelijk.

Kijk hier voor nog meer fijne koelkasten.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen