Handen vrij in de keuken met de AutoDoor inbouwapparaten van Liebherr

Met de nieuwste technologie in de inbouw koelkasten en diepvriezers van Liebherr hoef je nooit meer een vinger uit te steken om de koelkast te openen. Dit is niet alleen praktisch, maar ook heel hygiënisch. In dit artikel lees je meer over deze ultieme oplossing voor greeploze keukens.


Volledig automatisch

Met de nieuwe AutoDoor-functie hoef je je nooit meer zorgen te maken over vlekken en strepen op jouw keukenfronten. Heb je je handen vol? Geen probleem, de deur van jouw koelkast opent volledig automatisch door erop te kloppen, er tegen te spreken of door middel van je SmartDevice-app, waarbij de maximale opening van de deur naar wens is in te stellen. De mate van automatisering is zelf te bepalen, alleen openen, alleen sluiten of beide in combinatie met drie verschillende snelheden waarmee de deur opent en sluit. Je kan je koelkast ook altijd nog handmatig openen en sluiten.

Veilig & vers

Elke keer dat de deur wordt geopend zorgt een koele, frisse nevel in de luchtdichte BioFresh lade automatisch nieuwe energie aan fruit en groenten. Staat iets in de weg waardoor de deur niet goed kan sluiten, dan waarschuwt het apparaat met een geluidssignaal. In het display verschijnt een melding “verwijder obstakel”. Na een minuut zal het apparaat opnieuw proberen de deur te openen of te sluiten. 

Lees ook: Perfect koelen en vriezen met de nieuwste inbouwapparaten

AutoDoor koelkasten

Er zijn twee modellen koelkasten met AutoDoor in de Peak serie: met en zonder vriesvak. De LightTower verlichting en het Touch & Swipe kleurendisplay maken apparaten van deze serie tot echte blikvangers. Als kers op de taart beschikt het model zonder vriesvak over de InfinitySpring. Deze waterdispenser is in de binnenzijde van de koelkast geïntegreerd en bijna onzichtbaar. Altijd koel en fris water bij de hand.

Voordelen diepvrieskast

De laden van de diepvrieskast zijn goed verlicht zodat het nog gemakkelijker is om ingevroren levensmiddelen te vinden. De AutoDoor hebben een Touch & Swipe kleurendisplay en NoFrost-technologie, die het apparaat beschermt tegen ongewenste ijsvorming. Voordelen van NoFrost: verpakkingen blijven leesbaar en vriezen niet aan elkaar, nooit meer moeizaam en tijdrovend ontdooien, geld besparen en meer tijd hebben voor andere dingen. 

De IceTower in de diepvrieskast combineert twee grote opbergmogelijkheden met elkaar: de automatische IceMaker met vaste wateraansluiting voor maximaal 5,7 kg ijsblokjes en een ruim compartiment - groot genoeg om een paar familiepizza’s rechtop te bewaren. 

Meer weten over de nieuwste en energiezuinige koelkasten van Liebherr? Vraag informatie aan of bezoek een verkooppunt in de buurt

Liebherr

You Cook. We Cool.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen