pinterest
De nieuwe standaard in kookplaat afzuiging

De nieuwe standaard in kookplaat afzuiging

Koken op een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging is uiterst handig en modern. Je kunt snel aan de slag, want de inductiekookplaat warmt snel op en biedt nauwkeurige temperatuurregeling, terwijl de ingebouwde afzuiging moeiteloos kookdampen en geuren verwijdert, wat zorgt voor een zorgeloze en aangename kookervaring zonder gedoe.

De laatste jaren is de vraag naar deze luxe inductiekookplaten enorm gestegen en ook de technische ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat jij als consument genoeg keuze hebt. Wave Design heeft deze ontwikkeling ook nauwlettend gevolgd, grondig geanalyseerd en geperfectioneerd. Deze kennis hebben zij verwerkt en vertaald naar een nieuw model inductiekookplaat met afzuiging: Model 4114 Peyto. Een kookplaat waarbij koken en afzuiging zijn samengebracht in een oogstrelend design, ook wanneer je niet aan het koken bent.

FotoDe nieuwe standaard in kookplaat afzuiging

Model 4114 Peyto

Een van de meest opvallende kenmerken van Model 4114 Peyto is de onzichtbare afzuiging wanneer er niet wordt gekookt. Dat betekent dat jouw keuken niet langer wordt ontsierd door een lelijk rooster dat continu zichtbaar is, en dit zorgt voor een esthetische upgrade van jouw kookruimte. Dit discrete design benadrukt de toewijding van Wave aan zowel functionaliteit als esthetiek.

FotoDe nieuwe standaard in kookplaat afzuiging

Ruime kookplaat met afzuiging in het midden

Wave's Model 4114 Peyto is voordelig geprijsd, vooral als je bedenkt dat het aan beide zijden een brugfunctie heeft. Deze functie maximaliseert de efficiëntie van jouw kookruimte, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen pannen en potten zonder concessies te doen aan de prestaties van de afzuiging. Dankzij de gecentreerde bediening kan je comfortabel werken en genieten van een kwalitatief hoogwaardige kookervaring zonder belemmeringen.

FotoDe nieuwe standaard in kookplaat afzuiging

Sneak preview

Wie toch liever kiest voor een reguliere inductiekookplaat met losse afzuiging, wordt bij Wave natuurlijk getrakteerd op prachtige design afzuigkappen. Tijdens de beurs in Duitsland lanceerden ze een geheel nieuw model 'Buckets'. Deze tijdelijke naam, hoewel wij hem helemaal begrijpen, is bedoeld voor hun laatste innovatieve project. Dit nieuwe concept omvat een reeks omgekeerde emmertjes, waarin een compacte motor is gecombineerd met een hoogwaardig plasmafilter. Deze emmertjes herbergen een kleiner plasmafilter dan de standaardmodellen, wat resulteert in een slankere vormgeving. Beschikbaar in een scala aan kleuren, past 'Buckets' moeiteloos in elk interieur. De emmertjes kunnen in elke gewenste stand worden gekanteld dankzij elektrische kabels en een vergrendelende 'pin'.

Wil je meer weten over deze laatste producten van Wave? Vraag hier dan informatie aan of bezoek de website Wavedesign voor meer informatie!

Wave

design AFZUIGKAPPEN voor in de keuken

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen